0
Fudbal

FOTO: Starsport

DRULOVIĆ PRIŽELJKUJE OVU SUSEDNU ZEMLJU U GRUPI: ‘Bila bi velika tenzija, gorela bi Nemačka!’

Objavljeno: 02.12.23 u 14:30

‘Dobićemo neki balkanski derbi sigurno, uveren sam.’

Selektor mlade reprezentacije Srbije, Ljubinko Drulović istakao je za ‘Republiku’ da ćemo sigurno dobiti Hrvatsku ili Sloveniju u grupi na Evropskom prvenstvu. 

-Javlja mi se nešto da bismo iz trećeg šešira mogli da dobijemo komšije, Hrvatsku ili Sloveniju. Dobićemo neki balkanski derbi sigurno, uveren sam. S Hrvatima dugo nismo igrali, još od onog meča kada smo ih remijem u Zagrebu 2:2 sprečili da odu na naše poslednje Evropsko prvenstvo – naveo je.

Istakao je da bi tako bio pravi fudbalski ambijent i da bi gorela Nemačka.

-Sigurno bi bilo tenzija na terenu, pa i na tribinama jer obe zemlje imaju mnogo iseljenika u Nemačkoj, ali to je draž fudbala. Pravi fudbalski ambijent, gorela bi Nemačka. Mnogi ne žele Hrvate zbog toga što godinama igraju odlično i učesnici su svih velikih takmičenja, ali ja ih zato prizivam. Što se Slovenije tiče, još pamtim onih 3:3 na tom EURO 2000 – poručio je Drulović.

Podsetimo, žreb za Evropsko prvenstvo održaće se večeras od 18 časova u Hamburgu, a naš nacionalni tim nalazi se u četvrtom šeširu.

DANAS ĆE PIKSI I DRUŽINA SAZNATI SA KIM ĆE NA MEGDAN U NEMAČKOJ: Ovo su prognoze HotSporta!

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter