0
Fudbal

FOTO: Manchester United @ManUtd/ Twitter screenshot

TEN HAG STAO U ODBRANU ONANE: ‘Ima jaku ličnost i izboriće se sa tim!’

Objavljeno: 01.12.23 u 18:45

‘Ako sve analizirate, videćete da je drugi najbolji golman u Premije rligi, po statistici.’

Ove sezone ne krasi ga sjajna forma kao ona u Interu, pa su navijači Mančester junajteda poručili Eriku Ten Hagu da skolni sa gola Andre Onanu.  Međutim, holandski stručnjak smatra da Kamerunac treba da bude na golu i time pokazao da ima poverenje u bivšeg čuvara mreže ‘Neroazura’.

-On je jak karakter. Ima jaku ličnost i izboriće se sa tim. Videli ste kako je ranije reagovao posle lošeg izdanja u Minhenu, u Barnliju je bio izuzetan – jasan je.

Onda je rešio da u pomoć pozove statistiku.

-Ako sve analizirate, videćete da je drugi najbolji golman u Premije rligi, po statistici. Njegov očekivani broj sprečenih golova je drugi u ligi. Ide mu dobro, ali zna da je u Ligi šampiona napravio neke greške, ali sve u svemu ovih pet meseci bio je dobar – istakao je nekadašnji strateg Ajaksa.

Ipak, priznao je da je frustriran zbog grešaka koje su njegov tim najverovatnije koštale eliminacije iz Lige šampiona.

-U sredu smo igrali dobro, isto tako i u Kopenhagenu. Čak i u Minhenu smo igrali veoma dobro. Moramo da radimo neke stvari bolje kako bismo eliminisali individualne greške. Sredićemo to, bio bih zabrinutiji da nismo igrali dobro – zaključio je Ten Hag.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter