5
Fudbal
Dragan Stojković Piksi

FOTO: Starsport

PIKSI UPUTIO ODGOVOR VIDIĆU: ‘Pokušava da narodu stvori neku lažnu sliku o meni, biće vremena za obračun!’ (VIDEO)

Objavljeno: 01.12.23 u 13:20

‘Mi smo ovde doveli Srbiju, rezultatima ostvarenim na terenu u kvalifikacijama’

Selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi oštro je osudio prozivke upućene od strane Nemanje Vidića i za Informer i da tim izjavama pokušava da ga diskredituje.

-Drago mi je što sam došao ovde u Hamburg, gde će se u ovog vikenda okupiti krem evropskog fudbala. Mi smo ovde doveli Srbiju, rezultatima ostvarenim na terenu u kvalifikacijama, doveli smo je ovde da je promovišemo na najbolji mogući način. A kad se ova svečanost završi, onda ću sigurno odgovoriti Nemanji Vidiću! Odgovoriću mu na njegove obmane, iznošenje netačnih informacija, pokušaje da me diskredituje, da se u narodu stvori nekakva lažna slika o meni – jasan je.

Poručio je da će biti vremena za obračun.

-Sačekajmo da ova svečanost prođe kako dolikuje, da budemo ponosni što je Srbija ovde, pa kad se vratim u Beograd baviću se Nemanjom Vidićem i njegovim tvrdnjama. Kakve, bre, cifre pominje?! Pusti ti, majstore, Kinu i Japan. Ali OK, biće narednih dana vremena i više nego dovoljno za razgovor na tu, kao i neke druge teme – istakao je Piksi.

Podestimo, Nemanja Vidić je u razgovoru za NIN naveo da nije u redu da se za selektora nacionalnog tima izdvaja osam miliona godišnje.

-Pošto sam ja član Skupštine, imam pristup informacijama koliko se novca troši u Savezu. Došao sam do podatka da je u zadnje dve godine za selektora i njegov stručni štab potrošeno 16 miliona evra. To je osam miliona evra godišnje – rekao je.

42
23

5 Komentara

  1. Svako poštovanje za selektora koji je Srbiju odveo u Katar na SP i i Nemačku na EP.To je veliki uspeh za naš fudbal.Važno je učestvovati na velikim takmičenjima.Kapa dole selektoru Stojkoviću.

    0
    1
    Odgovori
  2. Da se velike pare muljaju u fudbalu istinaje to je jedan zacarani krug mnogo para a slabi rezultati to je mafija u svakom klubu ista prica isti ljudi na celu mislim da je vidic u pravu ali sada ce na njega i drvlje i kamenje a na evr prvenstvu daj boze da prodjemo i prvi krug.

    4
    0
    Odgovori
  3. Piksi je umislio da je neki trener..provincijalac nepismen.Nasledio lopove u FSS i uzima lovu kao i prethodni.Nista mi nismo dobro uradili, jedva smo se plasirali. Nas tim igra deplasiran fudbal.Odlazi Piksi

    3
    1
    Odgovori
  4. meni ste mrski obojica do bola. mislim da je ovaj put vidic sve u pravu. nas bajni selektor treba svaki da da mitrovica poljubi u d…, inace da njega nebi moj piksi ne vede ti evropskog.

    3
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter