2
Fudbal

FOTO: Screenshot

VIDIĆ KAKVOG DO SADA NISMO VIDELI: Džajić mu je bio na tapetu – ‘Time je priznao da je krao Zvezdu!’ (VIDEO)

Objavljeno: 30.11.23 u 15:32

“Moram li prvo u zatvor, da bi dobio neku ulogu u srpskom fudbalu” – poručio je Vidić.

Legenda srpskog fudbala, kao i doskorašnji kandidat za mesto predsednika FSS-a Nemanja Vidić, u intervju za list „NIN„, pričao je o mnogim temema. Dotakao se ponajviše Dragana Džajića i njegove prošlosti, a na videu ispod možete poslušati šta je imao da kaže i o Zvezdanu Terziću:

‘I kako to da Dragan Džajić, koji je bio u zatvoru i priznao da se bavio malverzacijama. Poruka za sve ljude u Srbiji da se ne gleda rad, da uopšte nije bitno da li si radio dobro ili loše, bitno je da budeš podoban.’ – rekao je Vidić u razgovoru za NiN i potom dodao:

 
 

‘Džajić četiri godine nije uspeo da dokaže da je nevin i onda ga je pre 11 godina tadašnji predsednik Srbije Tomislav Nikolić aboliraošto je Džajić prihvatio i time priznao da je krao Zvezdu, odnosno učestvovao u malverzacijama.’ – zaključio je Vidić.

Takođe Vidić se dotakao i plete koju kao selektor prima Dragan Stojković Piksi, a šta je imao na tu temu, možete pročitati – OVDE!

44
5

2 Komentara

  1. Cim klub dozivi neuspeh izdajnici udaraju mucki u ledja. Franjevci nikada nisu oprostili velikom Dzaji Bari i Tokijo. Dzaja je Zvezdina legenda cija si ti Vidicu? Poruka za komsiju Evropskog i svetskog prvaka hvatajte vi vase lopove a mi mozemo nase bez vase pomoci

    2
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter