1
Evroliga

from left Yam Madar, Ioannis Papapetrou, Mathias Lessort, Zach LeDay and Kevin Punter look dejecte during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Crvena Zvezda mts Belgrade at Stark Arena on December 08, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

„GROBARI ZA ŽIVOTA“: Lesorova žena poslala snažnu poruku pred duel Panatanaikosa i Partizana! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 30.11.23 u 11:51

Lepa uvertira pred utakmicu

Evroligaška atmosfera u Beogradu biće prožeta emocijama, jer Partizan u četvrtak dočekuje Panatinaikos u „Štark Areni“.

Ova utakmica označava i povratak bivših igrača crno-belih, Matijasa Lesora i Janisa Papapetrua, koji je, nažalost, sprečen povredom.

Iako Papapetru neće biti u mogućnosti da se pojavi na parketu, Lesor će biti deo Panatinaikosovog sastava koji se suočava s bivšim klubom. Njegov dolazak u Beograd bio je posebno emotivan, s obzirom na to da se proslavljao rođendan njegovog sina u prisustvu navijača, predstavnika kluba i bivših saigrača.

Očekuje se da će „Pionir“ biti ispunjen strašću i podrškom Grobara dok navijaju za Partizan u ovom uzbudljivom susretu evropske košarke.

Foto: Instagram/traicy.mhn
42
3

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter