0
Evroliga

Mathias Lessort (L) and Zach LeDay (R) react during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Real Madrid on March 31, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN JE PORODICA: Topla dobrodošlica za Lesora, sastao se sa navijačima i bivšim saigračima! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 29.11.23 u 21:56

Na druženju sa bivšim saigračima u jednoj dečijoj igraonici, Lesor je dočekan s toplinom i prijateljskom atmosferom

Matijas Lesor, nekadašnji ljubimac navijača Partizana, sutra će se vratiti u „Arenu“ u dresu Panatinaikosa, podsećajući na svoje dane u crno-belom timu.

Lesor je napustio Partizan nakon sjajnih igara, ali nije krio svoju naklonost prema klubu i tokom boravka u novom timu.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели pbg.tv 📺⚫⚪ (@pbg.tv)

Francuski centar, koji je doživeo podeljene reakcije u Grčkoj zbog iskazane ljubavi prema Partizanu, danas se s ekipom Panatinaikosa vratio u Beograd.

Na druženju sa bivšim saigračima u jednoj dečijoj igraonici, Lesor je dočekan s toplinom i prijateljskom atmosferom. Emotivan trenutak doživeo je posebno kada ga je Avramović pozvao na video kol posle pobede u derbiju, a Lesor je pokazao koliko mu znače dani provedeni u Partizanu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by 🍃 (@teampartizan)

Ovaj susret neizbežno donosi snažne emocije, kako za Lesora, tako i za navijače Partizana koji su ga s oduševljenjem pozdravili. Pitanje je kakva će atmosfera biti tokom utakmice, s obzirom na osjećanja koja Lesor gaji prema beogradskom klubu. U svakom slučaju, njegov povratak u „Arenu“ obeležiće sećanja na sjajne trenutke provedene u crno-belom dresu.

11
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter