0
Evrokupovi

Foto: @Inter/X

ARNAUTOVIĆ OBORIO JEDAN OD NAJČUDNIJIH REKORDA LIGE ŠAMPIONA: Za to mu je trebalo punih trinaest godina! (VIDEO)

Objavljeno: 30.11.23 u 11:27

Gol koji je postigao ima poseban značaj jer označava Arnautovićev prvi pogodak u Ligi šampiona nakon impresivnih 4740 dana

Marko Arnautović, austrijski fudbaler srpskog porekla, postao je junak Interove drame protiv Benfike u petom kolu Lige šampiona.

Arnautović je bio strelac prvog gola za „neroazure“, pokrećući svoj tim ka krajnjem remiju od 3:3, iako su na poluvremenu imali zaostatak od tri gola.

Ovaj gol ima poseban značaj jer označava Arnautovićev prvi pogodak u Ligi šampiona nakon impresivnih 4740 dana, sa poslednjim golom postignutim dok je bio član Verdera 2010. godine. Sa druge strane, otkako je igrao za Verder, Arnautović nije učestvovao u ovom prestižnom takmičenju.

Njegov doprinos povratku Intera na spektakularnom meču protiv Benfike nije samo podsetnik na njegovu igračku kvalitetu, već i na njegovu sposobnost da se istakne u ključnim trenucima. Ovaj gol bi mogao predstavljati prekretnicu u njegovoj karijeri, pružajući mu dodatno samopouzdanje i potvrdu njegovog doprinosa ekipi Intera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter