0
Evrokupovi

Foto: @realmadrid/X

LIGA ŠAMPIONA: Arsenal pregazio Francuze, Napoliju malo falilio da preživi Real, Bajern i Inter ostali bez tri boda!(VIDEO)

Objavljeno: 29.11.23 u 23:24

Dosta golova viđeno je večeras

GRUPA B

Ekipa Arsenala je u sredu veče odigrala impresivan meč u okviru 5. kola grupne faze Lige šampiona, savladavši ekipu Lansa rezultatom 6:0. Utakmica je bila obležena dominacijom Arsenala od samog početka.

Već u 13. minutu, Kai Haverc otvara golijadu postigavši prvi gol. Nastavljajući sa snažnom igrom, Arsenal je doa još tri gola u razmaku od samo šest minuta. Gabriel Žesus je postigao gol u 21. minutu, a zatim je Bukajo Saka povisio na 3:0 u 23. minutu. Brazilski napadač Martineli pridružio se zabavi postigavši četvrti gol u 27. minutu. Martin Odegard je dodao peti gol za Arsenal u 31. minutu.

Drugo poluvreme je donelo još jedan gol, ovoga puta sa penala. Žoržinjo je bio precizan u završnici utakmice, postavivši konačan rezultat od 6:0.

Ova ubedljiva pobeda potvrdila je dominaciju Arsenala u grupnoj fazi, a ekipa će sada s velikim samopouzdanjem ući u nokaut fazu Lige šampiona.

Standings provided by Sofascore

GRUPA C

Znali su na Santijago Bernabeu da za tih sto i kusur miliona dobijaju nešto posebno, ali da će u rekordnom roku popadati brojni rekordi i da će potpis Džuda Belingema zapravo biti krađa veka – teško. Nema toga što Zlatni dečko ne može, savršenstvo bez mane dolazi po Raula!

S punim pravom za Džuda Belingema može da se kaže da je najbolji na svetu, jer toliko puta je u kratkom vremenskom intervalu mamio uzdahe, prekrajao svetku i Realovu istoriju. I ponovo je to učinio. Niko nikada u belom dresu nije zatresao mrežu u prve četiri utakmice Lige šampiona, nijedan Englez do 21 godine nije dao deset golova u društvu najboljih, a kako je krenuo pašće i dostignuće Raula Gonsalesa Blanka. Ali, ove noći, ipak, nije najveća zvezda na Santjago Bernabeuu, nakratko mu je golom za pobedu nad Napolijem slavu ukralo dete iz Argentine – 4:2 (2:1).

Standings provided by Sofascore

GRUPA D

Benfika je doživela noć iz snova koja se pretvorila u košmar protiv Intera u utakmici Lige šampiona. Iako su vodili s tri gola prednosti nakon samo 34 minuta igre, završili su s neriješenim rezultatom 3:3. Žoao Mario je bio ključni igrač za Benfiku, postigavši tri gola u prvom poluvremenu, ali Inter se vratio s golovima Arnautovića, Fratezija i Sančeza u drugom poluvremenu. Ovaj rezultat stavlja Benfiku u težak položaj pred poslednje kolo grupe, gde će morati pobediti Salzburg kako bi osigurali treće mesto i prelazak u Ligu Evrope.

Srpski reprezentativac Strahinja Pavlović započeo je meč za Salzburg, ali je zamenjen na poluvremenu.

Sada Sosijedad i Inter imaju po 11 bodova i odlučiće u međusobnom duelu u poslednjem kolu ko će biti prvi.

Tako će i Salcburg i Benfika odlučiti ko će u Ligu Evrope.

Austrijskom timu treba bod, dok Benfiki treba pobeda od tri gola razlike.

Standings provided by Sofascore
2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter