0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

CRVENI ĐAVOLI JURE POSLEDNjI VOZ

Objavljeno: 29.11.23 u 16:59

Lavovi isteruju Đavole sa Bosfora.

Aktuelni šampion Turske, ekipa Galatasaraja, dočekuje Mančester junajted danas od 18.45 časova u prvoj utakmici 5. kola grupe A Lige šampiona. Ovaj meč je poslednja šansa za Crvene đavole da ostanu u trci za eliminacionu fazu elitnog takmičenja, jer zaostaju bod za današnjim rivalom, a ukoliko izgube večeras, eventualna pobeda u poslednjem kolu ne bi imala značaj.

Prošli susret između ovih rivala je odigrana pre nešto manje od dva meseca, kada je Galata izložila sve nedostatke Mančester junajteda koje Erik ten Hag nije uspeo da otkloni. Junajted je čak dva puta imao prednost u prvih 60 minuta meča, ali u oba slučaja je vođstvo trajalo svega nekoliko minuta. Na 1:1 je izjednačio bivši fudbaler Đavola, Vilfred Zaha, nakon čega je Arktukoglu postigao gol za 2:2. Svega 6 minuta nakon drugog izjednačujućeg gola Kazemiro je dobio drugi žuti karton, a priliku da postigne gol iz penala je propustio Ikardi, koji se iskupio samo 3 minuta kasnije, golom koji je doneo Galati veliku pobedu i noć za pamćenje na Teatru snova.

U istom terminu se sastaju Sevilja i PSV, dok je preostalih šest mečeva na programu od 21 sat. Interesantan će biti duel u Madridu, gde gostuje Napoli, dok šampion Italije, ekipa Intera, gostuje Benfici. Očekuje nas dosta uzbuđenja u pretposlednjem kolu grupne faze, a kako bi još više uživali u najboljem evropskom fudbalu, kladionica AdmiralBet je spremila promociju Šampionski prelaz koja donosi sjajnih 50.000 freebeta igraču koji pogodi najveću kvotu igrajući samo prelaze na mečevima Lige šampiona. Sinoć je jedan Aca odigrao 5 prelaza na parove Lige šampiona i pogodio svih 5, čija ukupna kvota iznosi neverovatnih 998,65 i sada mu se smeši dodatnih 50.000 finara u freebetu.

Mislite da možete bolje od Ace? Pogledajte ponudu, odigrajte prelaze i naplatite svoje poznavanje elitnog evropskog fudbala, a nisu zaboravljene ni Liga Evrope i Liga konferencija, za koje je osmišljena promocija Goleador, u kojoj ćete navijati za pune mreže i još jednu nagradu od 50.000 dinara, a tu su i jake kvote za vodeće evropske lige koje donose brze dobitke. Pored toga, aktuelan je i promo kod EVROPA koji sa sobom povlači 30% freebeta na prvu dnevnu uplatu svakog dana kada se igraju evro takmičenja.

Sve od navedenih promocija, kao i mnoge druge, su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara jesenjeg Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači i 100% bonusa u iznosu do 40.000 dinara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter