0
Evropske lige

FOTO: Twitter/FC Bayern München

IZ BAJERNA SE OGLASILI: „Stižu rani Božićni pokloni“ (FOTO)

Objavljeno: 28.11.23 u 22:25

Nojer je do sada branio na 495 utakmica za Bajern, dok je Ulrih stajao na golu Bavaraca 28 puta

Bajern Minhen je produžio ugovore sa svojim iskusnim golmanima, Manuelom Nojerom i Svenom Ulrihom, saopštavajući da će obojica ostati na Alijanc Areni barem do leta 2025. godine.

Ova vest je naišla na oduševljenje među navijačima, dok je Bajern na društvenim mrežama nazvao ovo produženje ugovora „ranim božićnim poklonom“.

Manuel Nojer, dugogodišnji golman Bajerna, izrazio je svoje zadovoljstvo zbog nastavka saradnje:

Srećan sam što ostajem u Bajernu još jednu godinu. Vratio sam se posle duge povrede. Možemo da postignemo velike ciljeve u narednih nekoliko godina, naravno, uključujući i finale Lige šampiona u Minhenu 2025. To što je Sven uz mene je još lepše.“

Sven Ulrih, takođe, iznenađen je produžetkom saradnje: „Kada sam došao u Bajern iz Štutgarta 2015. godine, nisam verovao da ću ostati tako dugo. Sada sam produžio ugovor do 2025. i nastaviću da pomažem u ostvarivanju naših ciljeva. Srećan sam što nastavljam rad sa Manuelom i Danijelom Perecom i trenerom golmana Mihaelom Rešnerom. Sa Manuelom delim više od strasti prema fudbalu.“

Nojer je do sada branio na 495 utakmica za Bajern, dok je Ulrih stajao na golu Bavaraca 28 puta. Ova odluka osnažuje golmanski deo tima i donosi stabilnost na poziciji čuvara mreže u narednim godinama.

Standings provided by Sofascore
1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter