1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

ZA POŠTOVANJE: Lazetić odbio milione da bi vodio TSC u Evropi!

Objavljeno: 26.11.23 u 14:29

Ponuda je bila primamljiva, sa 600.000 evra godišnje i trogodišnjim ugovorom

Trener TSC-a, Žarko Lazetić, postaje sve više prepoznatljivo ime na evropskom fudbalskom horizontu, a njegovi uspesi sa ekipom iz Bačke Topole privlače pažnju brojnih klubova.

Pod njegovim vođstvom, TSC je ostvario značajan uspeh stigavši do kvalifikacija za Ligu šampiona, učestvujući u grupnoj fazi Lige Evrope i praveći iznenađenja u domaćem prvenstvu, uključujući ubedljivu pobedu nad Partizanom i osvajanje boda protiv Crvene zvezde.

Lazetić je bio pred ponudom da pređe u ruski Soči prošlog leta, kako prenosi „Informer“. Ponuda je bila primamljiva, sa 600.000 evra godišnje i trogodišnjim ugovorom, što bi značilo ukupno 1.800.000 evra. Međutim, Lazetić je odlučio da odbiji tu priliku jer smatra da još uvek nije završio svoj posao sa TSC-om.

Njegova posvećenost trenerskom zadatku u TSC-u bila je očigledna u subotu kada je njegov tim deklasirao Partizan sa 4:0, pokazujući da ima potencijal za još veće uspehe u domaćem i evropskom fudbalu. Lazetićeva odluka da ostane veran TSC-u dodatno svedoči o njegovom profesionalizmu i fokusiranosti na izazove koji ga očekuju u trenutnom klubu.

Standings provided by Sofascore
2
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter