0
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan

KOŠMARNO VEČE ZA CRNO-BELE: TSC se prošetao Humskom, Jovanović vadio četiri puta loptu iz svoje mreže!

Objavljeno: 25.11.23 u 20:29

Fudbaleri Partizana doživeli su težak poraz od ekipe TSC-a u 16. kolu Superlige Srbije.

U utakmici odigranoj na domaćem terenu, crno-beli su izgubili sa ubedljivih 4:0, prekinuvši niz od 13 uzastopnih pobeda. TSC je dominirao tokom celog meča, postigavši tri gola iz kornera i jedan iz igre.

Aleksandar Ćirković postigao je prvi gol već u trećem minutu direktno iz kornera, dok je Nemanja Stojić udvostručio prednost TSC-a u desetom minutu, takođe nakon kornera. Milan Radin je postigao treći gol za goste u 33. minutu, ponovo posle kornera. U drugom poluvremenu, Uroš Milovanović je postavio konačan rezultat od 4:0 u korist TSC-a u petom minutu.

Ovaj poraz znači da je Partizan sada suočen s pritiskom, s obzirom na smanjenje bodovne prednosti u odnosu na večitog rivala Crvenu zvezdu na samo tri boda. U narednom kolu, Partizan dočekuje Vojvodinu, dok TSC ima izazovnu utakmicu u Londonu protiv Vest Hema, pre nego što dočeka Radnički iz Niša.

Standings provided by Sofascore
1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter