0
Domaći fudbal

FOTO: YouTube screenshot

DA LI OVO PREDSTAVLJA PREPOROD „CRVENIH ĐAVOLA“: Finansijer Lestera, Šefilda i Portsmuta preuzima Radnički!? (VIDEO)

Objavljeno: 26.11.23 u 13:08

Dolazak Mandarića u srpski fudbal sigurno bi privukao ogromnu pažnju javnosti

Milan Mandarić, istaknuti fudbalski poslovni čelnik s ovih prostora, stoji pred potencijalnim preuzimanjem prvog kluba u svojoj rodnoj državi.

Najnovije informacije sugerišu da bi Mandarić mogao preuzeti Radnički 1923 iz Kragujevca, što bi označilo njegov ulazak u Superligu Srbije.

Prema izveštaju „Sportkluba“, Mandarić će prisustvovati nedeljnom meču Kragujevčana protiv Novog Pazara na stadionu „Čika Dača“. Tokom posete, biće gost direktora Slavka Perovića i generalnog sekretara Igora Konatara, a jedna od glavnih tema razgovora biće upravo Mandarićev potencijalni ulazak u klub.

Detalji o načinu i obimu Mandarićevog uključivanja još uvek nisu poznati. Mandarić je tokom godina bio ključni finansijer različitih engleskih klubova, uključujući Portsmouth, Šefild i Lester. Takođe je imao iskustvo vođenja klubova u Francuskoj (Nica), Belgiji (Šarloa) i Sloveniji (Olimpija), gde je angažovao srpske trenere poput Marka Nikolića i Sava Miloševića.

Dolazak Mandarića u srpski fudbal sigurno bi privukao ogromnu pažnju javnosti, s obzirom na njegovo prepoznatljivo prisustvo i doprinos fudbalskoj sceni u prošlosti.

7
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter