0
Evrokupovi

Referee Danny Desmond Makkelie Cristiano Ronaldo Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Portugal Beograd, 27.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

RONALDO KIPEO OD BESA ZBOG NJEGA NA MARAKANI: Evo ko sudi Crvenoj zvezdi u Bernu! (VIDEO)

Objavljeno: 26.11.23 u 11:17

Sve tehnikalije utakmice su sada poznate.

Crvena zvezda je mirno provela ovaj vikend, jer je slavila u Novom Sadu, a na to je usledio i kiks najvećeg rivala u prvenstvu Partizana, pred svojim navijačima, što je pravi vetar u leđa pred utakmicu sezone.

Sigurni su crveno-beli da će uzeti titulu i ove godine, prema izjavama ljudi iz kluba i fudbalera, pa su sada tako sve oči uperene ka Bernu, gde Zvezda sa Jang Bojsom igra meč sezone koji uveliko može da odredi sudbinu kluba na proleće.

Sada je poznat i arbitar, jer će holandski sudija Dani Makeli deliti pravdu u Bernu, a upravo je on bio na centru i pre četiri godine na istom stadionu kada su Jang Bojs i Zvezda remizirali rezultatom 2:2.

Osim toga, on nije priznao sporan gol Kristijana Ronalda u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a kasnije retroaktivno će se ispostaviti, time direktno uticao na odlazak naše zemlje na Mundijal u Kataru.

 

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter