0
Dejvis kup

FOTO: Twitter/ @ATPTour

ĐOKOVIĆ-SINER TREĆI ČIN: Rivalstvo koje može da preraste u tradicionalno u narednim godinama!

Objavljeno: 25.11.23 u 08:25

Spektakl u najavi.

U polufinalnom meču Dejvis kupa Malagi selekcija Srbija igra protiv Italije danas od 12 časova. Ponovo će se sastati najbolji teniser sveta Novak Đoković Janik Siner nakon duela u Torinu u finalu gde je srpski as slavio sa 2:0. Ovo će biti njihov treći meč u deset dana pošto su se prethodno sastali u grupnoj fazi na tom turniru kada je mladi igrač bio bolji.

Ovaj susret može se nazvati i kao treći čin teniske predstave pošto i Janik Novak igraju fanstatičnu i nema sumnje da ćemo u samoj završnici gledati pravi spektakl. Plasman u finale iskljućivo zavisi od ishoda ova dva neverovatna igrača, a Siner ima sjajnu sezonu iza sebe, pokazao je da se radi o velikom talentu koji će sigurno biti u top 3 u narednim godinama.

Biće ovo takođe dobra provera oba tenisera koliko su se upoznali i pravi test za Sinera koliko je upoznao i prozreo taktike  Đokovića, ma da pobedio ga je u Torino, ali sa prvim reketom se nikada ne zna, za čas vas prozre. Sve u svemu biće ovo jedan fanstatičan duel, a njihovo rivalstvo uz Alkaraza može da prerste u novu ‘crnu trojku tenisa.’

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT.rs (@hotsportlifestyle)

ČOVIĆ O TOPIĆU: Evo šta prvi čovek Crvene zvezde kaže o povratku mladog igrača na Mali Kalemegdan! (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter