0
Evroliga

Nikola Topić (FOTO: Starsport)

ČOVIĆ O TOPIĆU: Evo šta prvi čovek Crvene zvezde kaže o povratku mladog igrača na Mali Kalemegdan! (VIDEO)

Objavljeno: 24.11.23 u 23:42

Sve se više priča o tome da će doći u januaru

U ekskluzivnom intervjuu za podkast „Miljanov korner“, Nebojša Čović, dugogodišnji predsednik Crvene zvezde, govorio je o aktuelnostima u klubu, ističući talentovanog Nikolu Topića, trenutno u dresu Mega Bemaxa.

Čović je naglasio značaj i potencijal koji vidi u Nikoli Topiću, mladom reprezentativcu Srbije.Mi znamo šta imamo i kakvu zvezdu brusimo. On je od 15. godine kod nas, nije on sad proigrao. Mora da se paziš jer ako prebrzo voziš, opasne su krivine, a i klizav je teren,“ istakao je predsednik Crvene zvezde.

Komentarišući mogući povratak Filipa Petruševa, Čović je savetovao mladog igrača da ostane još jednu sezonu kako bi sazreo pre nego što pređe u NBA:Razumem sve, pare, košarku, NBA kao NBA… Ali, mora da se paziš jer ako prebrzo voziš, opasne su krivine, a i klizav je teren.

Nadalje, Čović je pohvalio Nikolu Topića i veruje da bi od iskusnog Miloša Teodosića mogao mnogo toga da nauči: „Voleo bih da je ostao malo još sa nama, ali biće prilike da još od Miloša nauči određene stvari. On je Zvezdin igrač, potpisan na četiri godine, pratimo redovno kako igra i jako smo zadovoljni.

Spekulacije o eventualnom povratku Nikole Topića u Crvenu zvezdu za drugi deo sezone su prisutne, ali Čović ističe oprez: „Ne treba da ugrozimo ni njega, ni rezultate Mege, ali pre svega treba da mislimo o našim interesima.

Na kraju intervjua, Čović je otkrio da Crvena zvezda od 1. decembra ulazi u Malu halu Beogradske arene, gde će deliti termine sa Partizanom Mozzart Betom napola. Više informacija o statusu kapitena Branka Lazića, Evroligi, ABA ligi, potencijalnom ulasku Dubaija, finansijama kluba i drugim temama dostupno je u podkastu „Miljanov korner“.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter