0
Evroliga

FOTO: Starsport

ETORE MESINA OTKRIO PRAVU ISTINU O ‘SLUČAJU NEJPIR’: Italijanski stručnjak rekao šta je zapravo bilo!

Objavljeno: 24.11.23 u 16:40

‘Bili smo tužni što nismo uspeli da ga zadržimo.’

Trener Olimpije Milano, Etore Mesina govorio je za Meridian Sport o glasinama da košarkaš Crvene zvezde, Šabaz Nejpir želi da se vrati u italijanskog giganta. On je otkrio da je tamošnji novinar pustio kao izjavu i da se ustvari našalio.

-Našalio sam se: Verovatno bi sada (Šabaz) voleo da je sa nama. Novinar je to pustio kao izjavu. Ako ste primetili, nije bilo reakcije od strane tog novinara. To vam dovoljno govori. Ne, to vam govori sve – poručio je.

Dodao je da ima najveće poštovanju prema Nejpiru.

-Imam najveće poštovanje prema Šabazu. Došao je u Milano, igrao vrlo dobro, osvojili smo zajedno titulu protiv velikog tima kakav je Virtus… I naravno da smo želeli da ostane u klubu, bili smo tužni što nismo uspeli da ga zadržimo. Ali, to je život. Hteo je da dođe u Crvenu zvezdu i želimo mu sve najbolje. Bilo mi je ekstremno žao zbog toga što se desilo. I, ponoviću, vrlo je zanimljivo da nije bilo nikakvog odgovora od strane novinara. Vi obično imate poslednju reč – jasan je Italijan.

Žao mu je što je sve pogrešno shvaćeno.

-Žao mi je što su ovde to shvatili na loš način. Ali, tu nema ničeg više osim maksimalnog poštovanja prema Šabazu – zaključio je Mesina.

Podsetimi, pre dve nedelje izašla je u javnost vest da Šabaz Nejpir preko svog prijatelja šalje poruke i da bi potajno voleo da se vrati u Olimpiju odakle je stigao na Mali Kalemegdan. To je sve razbesnelo u Srbiji, pa i samog Nejpira koji se odmah oglasio nakon tih špekulacija.

ALBANCI I CRNOGORCI UDARILI NA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Evo šta ih je navodno isprovociralo! (VIDEO)

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter