3
Dejvis kup

T

ALBANCI I CRNOGORCI UDARILI NA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Evo šta ih je navodno isprovociralo! (VIDEO)

Objavljeno: 24.11.23 u 09:42

Pa dobro, svako nađe ono što hoće da vidi.

Albanci su se našli isprovocirani gestom srpske teniske reprezentacije, a pre svih defakto lidera tima, Novka Đokovića, pri ulasku na teren u Španiji.

Naime, oni su u halu kročili u čuvenu pesmu Danice Crnogorčević ‘Veseli se srpski rode’ i tako još jednom pokazali veliki patriotizam koji poseduju. 

– Srpski teniski tim, vođen Đokovićem, je predstavljen uz srpsku pesmu koja poziva na aneksiju Kosova. Ova pesma je popularna među srpskim ultranacionalistima – piše u objavi profila na Tviteru.

Takođe se i jedan Crnogorac, Ljubomir FIlipović, političar i analitičar, našao uvređen ovim izlaskom na teren pa se oglasio na Tviteru.

– Kosovo i Crna Gora! Preterano! Đoković nastavlja da promoviše svoju rusko-srpsku nacionalističku agendu! Dejvis kup, treba da se stidite – napisao je Filipovič, i to tako što je podelio isti snimak.

 

Nit Rusa, nit nacionalizma, samo čist pratriotizam i umetnost, ali dobro, svako može da pronađe ono što traži u bilo čemu, to je valjda internet.

52
4

3 Komentara

  1. Ne cini jedna budaletina citavu naciju od njega su se i svoji najrodjeniji odrekli,on je bruka za CG ,Crnogorci su vazda bili Srbi,bili i ostali i uvijek ce i biti

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter