0
Kladionica

FOTO: Bettingexpert

Najbolje online kladionice u Srbiji

Objavljeno: 20.11.23 u 13:52

Najbolje online kladionice u Srbiji

Klađenje online je u ovom trenutku postala naša svakodnevica a uz to se i broj online kladionica znatno povećao. Većina kladioničara preferira da se kladi putem mobilnog telefona ili dok sede kod kuće i pažljivo kalkulišu svoj sledeći korak. Ali i dalje postoji dobar deo ljudi koji nije siguran kako i gde da se kladi online.

Ovim putem želimo da vam predstavimo klađenje online iz boljeg ugla i objasnimo sve načine na koje to može da se izvede. Pored svega, imamo i određeni broj online kladionica koje su i više nego pogodne za internet klađenje i na koje želimo da vam skrenemo pažnju. Počnimo upravo sa njima.

 

Kladionica Bonus dobrodošlice Minimalno povlačenje
AdmiralBet
Uzmi svoj AdmiralBet bonus
Jesenji bonus dobrodošlice 3.000 RSD dobrodošlice – 1.500 RSD slot i 1.500 RSD za sportsko klađenje
MaxBet
Uzmi svoj MaxBet bonus
Registruj se, uplati i osvoji 10 dana besplatne igre 5.000 u FB
Superbet
Uzmi svoj Superbet bonus
Uzmi 100% na prvi depozit do 20.000 RSD za sportsko klađenje do 40.000 RSD za slot igre
Mozzart
Uzmi svoj Mozzart bonus
Registruj se obrni točak sreće 100,000 RSD do 100,000 RSD

 

 

1. AdmiralBet

AdmiralBet online klađenje predstavlja poseban užitak za svakog korisnika. To je jedna od kladionica sa najdužom tradicijom u Srbiji. Postoje već odavno, tako da im nije bilo teško da se adaptira i online kladionica gde će sve svoje usluge nuditi putem kompjutera ili mobilnog telefona.

FOTO: Bettingexpert

 

Ono što karakteriše ovu kladionicu je veliki broj ponuda i još veći broj sportova za klađenje. Nude pogodne kvote i takođe ćete moći da se kladite na sve i svakakve sportove bez obzira da li je to nešto popularno kao fudbal ili nešto što se manje viđa kao na primer ragbi.

Kako su sajtovi za klađenje regulisani u Srbiji  
Država Srbija
Jezik Srpski
Moneta RSD
Popularni sportovi Košarka, Fudbal, Tenis, itd.
Da li je klađenje legalno? Da
Nadležni organ Uprava igara na sreću
Porez 0%
Popularni metod plaćanja Poslovnica, kartice, banka

 

 

Ugrabi svoj AdmiralBet Bonus

 

2.MaxBet

MaxBet je jedna od najpoznatijih i najzastupljenijih kladionica u Srbiji. Verovatno ste samim šetanjem kroz grad primetili i veliki broj mesta za klađenje koje oni pružaju. Ali isto tako ste verovatno i zanemarili MaxBet online klađenje koje je isto tako moguće.

FOTO: Bettingexpert

 

 

Pored velikog broja utakmica za klađenje ova kladionica ima i razne načine da vam ulepša celo iskustvo. Tu su i načini da proverite trenutne rezultate, pratite utakmice uživo, ali i klađenje uživo.

Verujte nam na reč kada kažemo da su svi korisnici do sada samo imali reči hvale o ovom operateru, a verujemo da ni vi sami nećete ostati ravnodušni kada probate da koristie njihove usluge.

Kako su sajtovi za klađenje regulisani u Srbiji  
Država Srbija
Jezik Srpski
Moneta RSD
Popularni sportovi Košarka, Fudbal, Tenis, itd.
Da li je klađenje legalno? Da
Nadležni organ Uprava igara na sreću
Porez 0%
Popularni metod plaćanja Poslovnica, kartice, banka

 

 

Ugrabi svoj MaxBet Bonus

 

3. Superbet

Još jedna od bitnijih kladionica u srpskom području je Superbet. Iako postoje već određeno vreme, tek su u skorije vreme počeli da rade na razvoju internet klađenja. Ali to su uradili i više nego dobro, a štaviše i brzo.

FOTO: Bettingexpert

 

Superbet online klađenje je sada jedno od boljih, ako ne i najboljih u regionu. Pored mogućnosti za sportsko klađenje, nude i razne promocije, igrice za igranje, kao i veliki broj dodatnih usluga gde spada i uživo klađenje. Korisnici su i više nego zadovoljni svim mogućnostima koje ovaj operater nudi, a pre svega se može reći i da su ekstremno profesionalni.

Kako su sajtovi za klađenje regulisani u Srbiji  
Država Srbija
Jezik Srpski
Moneta RSD
Popularni sportovi Košarka, Fudbal, Tenis, itd.
Da li je klađenje legalno? Da
Nadležni organ Uprava igara na sreću
Porez 0%
Popularni metod plaćanja Poslovnica, kartice, banka

 

Ugrabi svoj Superbet Bonus

 

4. Mozzart

Online klađenje sa Mozzartom nudi izuzetan doživljaj za svakog korisnika. Ova kladionica je jedna od najstarijih u Srbiji i veoma lako se prilagodila pružanju svojih usluga online putem računara ili mobilnog uređaja.

FOTO: Bettingexpert

 

Ono što oni nude je mogućnost klađenja na razne sportove. Bilo da se radi o nekom poznatom turniru ili nekoj manjoj ligi, možete biti sigurni da ćete moći sa njima da se kladite.

Njihova ponuda se takođe sastoji i od raznih načina da korisnicima olakšaju korišćenje sajta, tako da ćete recimo u svakom trenutku moći da znate status vašeg tiketa, ili da lako pratite rezultate utakmica na koje ste se kladili.

Kako su sajtovi za klađenje regulisani u Srbiji  
Država Srbija
Jezik Srpski
Moneta RSD
Popularni sportovi Košarka, Fudbal, Tenis, itd.
Da li je klađenje legalno? Da
Nadležni organ Uprava igara na sreću
Porez 0%
Popularni metod plaćanja Poslovnica, kartice, banka

 

Ugrabi svoj MozzartBet Bonus

 

Nove kladionice

Pored navedenih kladionica, očekujemo da se srpsko tržište proširi dolaskom novih članova. Jedna od najavljenih je i popularni bet365 koji je brend već daleko poznat u svetu. Ulaskom ovog operatera proširiće se mogućnosti korisnika jer će imati jedno veoma poznato lice sa kim bi mogli da se klade.

Trenutno nemamo informaciju kada će bet365 početi sa radom u Srbiji. Ali ono što znamo je da čim bude odobreno, korisnici će moći da kreiraju svoje naloge i verovatno i u nekom trenutku počnu da koriste njihovu aplikaciju za klađenje na sve dostupne sportove.

Da biste se detaljnije informisali i ostali u toku sa najnovijim informacijama, preporučujemo da posetite bettingexpert bet365 recenziju.

Kako izabrati najbolju kladionicu?

Kreirati nalog u nekoj online kladionici je lako, ali ono što predstavlja problem je odabir prave kladionice. Većina nas dolazi u dilemu kada traži pravo mesto za klađenje jer želi odmah da odabere pravu kako ne bi morali konstantno da menjaju. Ono što većina kladioničara traži je sigurnost ali i poverenje u svog online operatera.

Tako da prva stvar koju treba gledati je da li online kladionica poseduje potrebnu licencu. To je lako utvrditi jer sve kladionice koje drže do sebe ističu to. Obično se to nalazi na glavnoj stranici kladionice gde sa lakoćom možete utvrditi legitimnost operatera.

Sledeća stvar koju bi trebalo da utvrdite je broj sportova na koji možete da se kladite. Iako većina online kladionica već nudi mogućnost za razno sportsko klađenje bitno je proveriti da li kladionica poseduje upravo taj sport ili event na koji želite da se kladite. Pored toga, važno je znati i kakve kvote nude.

Još jedna bitna stvar je proveriti koje sve dodatne mogućnosti kladionice nude. Tu spadaju stvari kao klađenje uživo, live streaming i mobilno klađenje. Iako dobar deo kladionica nudi razne usluge, bitno je da znate kako one rade i koliko sportova pokrivaju.

Naravno, svaki kladioničar ima svoje potrebe i tražiće ono što im najviše odgovara. Ovo je samo nešto na šta smo mi obratili pažnju tokom našeg odabira jer ove kriterijume smatramo najbitnijim. Svaki kladioničar će tokom provere raznih online kladionica stići do svog zaključka i moći će da odabere onu pravu za svoje potrebe.

Zainteresovani za više detalja? Posetite bettingexpert stranicu sa recenzijama kladionica.

Raznovrsnost opcija za klađenje

Jedan od bitnijih faktora prilikom odabria kladionice je i raznovrsnost samih opcija. Korišćenje samo jednog tipa klađenja može postati dosadno i repetitivno posle nekog vremena. Da ne pominjemo da predstavlja i lošu taktiku ako već niste iskusni kladioničar. Tako da je bitno da postoji širok niz opcija ispred vas kako biste se najbolje uskladili.

U osnovi, online kladionica vam nudi da se kladite na krajnji ishod utakmice. Tu se podrazumeva pobeda, poraz, a u nekim sportovima i izjednačen rezultat na kraju regularnog toga meča. Iako je ovo najlakški način za klađenje, većina kladioničara voli da ima ponudu od više opklada kako bi našli ono što im se najviše sviđa ali i isplati.

Tako da online klađenje na razne sportove može da podrazumeva i okplade na poene, klađenje na određeni period utakmice, kao i na individualne učinke igrača. Samo najbolje kladionice su u mogućnosti da omoguće ovako napredne tipove klađenja, a bitno je da se i kvote poklapaju.

Ukoliko želite da dobijete najbolje tipove za klađenje posetite bettingexpert.

U isto vreme, veoma je bitno da pod kontrolom držite i vaš budžet. Prevelika ulaganja mogu da dovedu do gubitaka na koje niste spremni. Tako da nikada nemojte da trošite preko svoga limita i ne ulažite količinu koju niste spremni da izgubite.

FOTO: Bettingexpert

 

 

Bonus dobrodošlice i redovne promocije

Nešto što sve najbolje kladionice nude su razni bonusi i oni dolaze u formi bonusa dobrodošlice kao i redovnih ponuda za stare korisnike. Neki korisnici često biraju kladionicu na osnovu bonusa dobrodošlice i to je upravo jedna od taktika koju treba primentiti.

Kada pristupite nekoj kladionici i napravite nalog na njihovom sajtu, otvoriće vam se i opcija oko odabira bonusa dobrodošlice. Možete odabrati da ga prihvatite ili ne, naravno. Ali većina kladioničara reši da prihvati jer će im omogoćiti da dobiju početna sredstva kako bi isprobali platformu ili počeli da se klade na njoj.

Ono što je bitno kod ovih promocija je da su oni predodređeni isključino za nove korisnike i mogu se podići samo jednom. Tako da nakon registracije, pažljivo pratite korake koji su vezani za promociju koju želite da osvojite kako bi dobili određena sredstava za klađenje ili igranje.

Online kladionice obično nude ponude koje možete dobiti odmah nakon registracije, dok je za druge potrebno da uplatite određena sredstva kako bi se ona aktivirala.

Postoji i dugi niz promocija a one su namenjene trenutnim korisnicima. Kladioničari koji redovono koriste sajt će imati veću korist prilikom korišćenja ovih promocija. Oni su namenjeni da igračima ulepšaju igru i omoguće bolji ugođaj ali takođe i koriste kako bi zadržali te igrače da ostanu na platformi što duže.

Način plaćanja

Kako biste pravilno koristili sve usluge koje operater nudi i kako bi vaše internet klađenje dobilo smislemu formu, potrebno je uspostaviti pravi način plaćanja.

Nekada davno, većina nas je uplaćivala kredit na samim platnim mestima na pultu u kladionici. Sada je to već prevaziđeno i kladioničari imaju mogućnost da dopune svoj budžet uplatom gde god se oni nalazili.

Ono što je bitno proveriti tokom uplate je koje sve načine plaćanja određena kladionica prihvata. Online kladionice u velikoj meri pokrivaju sve najpopularnije načine online plaćanja u Srbiji, ali za svaki slučaj bitno je potvrditi metodu pre nego što se korisnik registruje.

Neke od metoda za online uplatu koje kladionice nude su sledeće:

  • Platne kartice: Visa, Mastercard, Maestro i Dina su najčešći i najprihvaćeniji tipovi kartica koje možemo videti.
  • E-wallets: Korišćenje digitalnih novčanika postaje sve popularnije u Srbiji, samo što veći broj online kladionica nema tu opciju u svojoj ponudi.
  • Bankovne transakcije: Najprostiji i najuobičajniji način uplate sredstava na vaš račun direktnom transkacijom sa vašeg bankovnig računa.
  • Mobilne uplate: Neke kladionice odobravaju i uplate putem SMSa ili korišćenjem mobilnog telefona.
  • Kriptovalute: Veoma retko ali ne i nemoguće. Neke kladionice će prihvatiti uplatu u kriptovaluti, ali bitno je proveriti koje valute oni podržavaju i prihvataju.

Mobilno klađenje

Većina modernih kladionica nudi svojim korisnicima i mogućnost mobilnog klađenja. Mobilno klađenje je ustvari postalo standard koji većina online kladionica prati jer su korisnici većinom prešli na korišćenje svojih mobilnih uređaja za klađenje.

Već se može primetiti da sve najpoznatije kladionice već imaju mogućnost mobilnog klađenja. Dobar deo njih ima i svoju mobilnu aplikaciju dok druge tu mogućnost nude putem svog sajta. To znači da i iOS and Android korisnici mogu naći soluciju kada je mobilno klađenje u pitanju.

Ljudi koji preferiraju aplikacije će moći da je skinu putem sajta operatera. Bitno je samo da prate korake. Aplikacije za klađenje obično rade i brže i bolje jer su predodređene za takvo korišćenje.

Mobilni sajt se može učitati putem pretraživača na vašem mobilnom uređaju i bitno je uspostaviti stabilnu internet vezu kako bi sve funkcionisalo bez problema.

Mobilno klađenje omogućava korisnicima korišćenje skoro svih mogućnosti koje i sajt pruža. To znači da pored klađenja, možete vršiti i uplate, proveravate statistiku, status tiketa, i još mnogo toga.

FOTO: Bettingexpert

 

Uživo klađenje i prenosi uživo

Jedna novina u svetu online klađenja je i mogućnost klađenja uživo kao i prenos utakmica uživo. Uživo klađenje podrazumeva i stavljanje opklada na utakmice koje su još uvek u toku. Pošto se tokom meča rezultat i situacija na terenu često menjaju, ovo predstavlja jedan veoma dinamičan i aktivan vid klađenja.

Kladioničari moraju biti brzi kako bi reagovali u datom trenutku, ali i sposobni da prepoznaju situacije na terenu. Tako da opklade na mečeve uživo mogu da donesu i određenu dodatnu dozu uzbuđenja koju regularne opklade i nemaju toliko. Ali veoma bitna stvar je da se tokom uživo opklada uspostavi stabilna internet veza kako ne bi došlo do problema.

S druge strane prenos uživo je novina kod kladionica u Srbiji. U svetu je to već postao standard, dok kod nas se to polako razvija. Ova opcija omogućava korisnicima da gledaju svoje omiljene utakmice uživo na platfromi na kojoj se klade. Na taj način ne gube vreme prilikom pretrage prenosa jer sve imaju na jednom mestu.

Prilikom korišćenja, korisnici će moći da otvore live streaming raspored i provere sve dostupne utakmice za gledanje. Morate znati da svi streamovi nisu dostupni i da će morati da se zadovolje samo onim ponuđenim.

Korisnički servis

Korisnička služba je veoma bitna stvar za online korišćenje. Ovaj dodatak ne pomaže samo klijentima već i poboljšava reputaciju samog brenda. Korisnici sajta mogu pozvati korisnički servis kad god im je potreban i tako reše sijaset problema na koje potencijalno mogu naići.

Većina kladionica poseduje Live Chat funkciju koju registrovani, a ponekad, i neregistrovani članovi mogu koristiti. Isto tako mogu da ih pozovu putem telefona ili pošalju poruku putem mejla kako bi sve raščistili.

Licence

Nešto što smo već gore pomenuli a tiče se legitimnosti brenda su i licence. Svaka online kladionica mora posedovati sve potrebne licence kako bi legitimno radila i pružala usluge na određenom području. Kladionice koje ne poseduju ili ne prikazuju licence treba izbegavati i širem luku jer mogu biti nepouzdane za koriščenje.

Na samom sajtu kladionice ćete obično moći da vidite jasno istaknutu licencu i tako videti da li je ona legitimna ili ne. Kladionice koje smo istakli ovde itekako poseduju tražene licence, a to je i nama veoma bitan i potreban kriterijum za korišćenje.

Bezbednost i sigurnost

Pored licenci, ono što je bitno za korisnike je i bezbednost. To podrazumeva mogućnost sajta da čuva sve osetljive i privatne infomracije koje korisnici tu ostavljaju. Operateri obično garantuju da će sve informacije biti bezbedne i to čine tako što koriste napredne enkripcije koje štite sve vaše podatke.

Kladionice koje smo pregledali itekako gledaju da stvari budu sigurne za svoje korisnike. One na taj način štite i svoje interese jer time što nude besprekornu bezbednost povećavaju i svoju reputaciju.

Anonimnost i privatnost

Anonimnost je veoma bitna tokom online klađenja. Pošto ostavljamo neke veoma osetljive podatke i privatne informacije na sajtovima koje koristimo, bitno je da znamo da te informacije neće biti zloupotrebljene.

Prilikom registrovanja a i samog korišćenja sajta moći ćete da prihvatite opšte uslove korišćenja sajta. Tako znate da operater čini sve što je potrebno kako bi obezbedio sigurnost svojim korisnicima. Tu se ističe da vaši podaci neće biti deljeni negde drugde, a vaš identitet će ostati anoniman i tako vam omogućiti potpunu sigurnost prilikom online klađenja.

Podaci i analize

Neki operateri pružaju svojim korisnicima i dodatne alatke kao pomoć. Oni nude određene analize koji će učiniti da korisnici dođu do bitnih informacija koje im mogu pomoći da donesu pravu odluku tokom klađenja.

Najkorisnija stvar je praćenje rezultata, ali isto tako poznavanje nekih trendova može biti od kristi. Analitičari su često i najbolji kladioničari i to upravo zato što imaju mogućnost da savladaju veliki broj informacija koje im mogu pomoći pri klađenju.

Neki korisnici će namenski birati operatere koji imaju ovakve opcije jer im tako pružaju pristup veoma bitnim informacijama na izvolte.

Zaključak

Klađenje na sport u Srbiji je jedan od već poznatih tipova razonode. Ali sada je korisnicima omogućeno da to rade na lakši način, online. Postoji veliki broj prednosti ovakvog vida klađenja koji korisnici tek upoznaju ali čim ih uvide, retko se vraćaju na stari tradicionalan način klađenja.

Ono što je bitno utvrditi na samom startu je online kladionica sa kojom treba početi. Niko ne voli da često menja platforme za klađenje tako da vaša odluka mora da bude prava na samom startu. To podrazumeva utvrđivanje raznih faktora koje kladionice nude.

Veoma bitno je istaći da nečiji prvi izbor nekom drugom kladioničaru neće biti ni četvrti pa ni peti. Svako će tražiti da zadovolji svoje potrebe pa je bitno da se kladionica analizira iz svakog mogućeg ugla. Tako da ne žalite vreme utrošeno na odabir jer će vam se ono kasnije vratiti u vidu mirnog korišćenja platforme.


 

Najčešće postavljana pitanja

Na kraju za vas imamo i par odgovora na najčešća pitanja koje ljudi vezuju za online kladionice.

Koja je najpopularnija online kladionica u Srbiji?

Neke od najpopularnijih kladionica trentno u Srbiji predstavljaju AdmiralBet, Superbet, MozzartBet i MaxBet.

Koje podatke moram da dostavim za otvaranje računa?

Obično zavisi od sajta, ali neki od podataka koje trebate ostaviti podrazumevaju vaše puno ime, datum rođenja, adresa, kao i valdna mejl adresa.

Koliko je zaista besplatna “besplatna opklada”?

Ovaj tip opklade korisnicima vraća sumu koju su uložili za svoju prvu opkladu ako je njihov tiket dobitan. Međutim, osvojeni novac dolazi sa određenim uslovima klađenja pre nego što u može biti podignut.

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter