1
Košarka

FOTO: Starsport

ČOVIĆ GOVORIO O CILJEVIMA ZVEZDE PA UDARIO NA MESINU: ‘Moramo da odreagujemo!’

Objavljeno: 23.11.23 u 12:55

‘U Evroligi nas čeka težak meč, pozivam navijače da dođu u što većem broju.’

Predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović gostovao je u emisiji ‘Novo jutro’ na TV Pinku gde je govorio o ciljevima tima sa Malog Kalemegdana. Takođe, ‘crveno-bele’ očekuje duel sa Olimpijom Milano. a prvi čovek beogradskog kluba dotakao se i trenera italijanskog giganta, Etora Mesine.

– Prvi smo u ABA ligi, trudićemo se maksimalno da zadržimo pol poziciju vodeći računa o regularnost. U Evroligi nas čeka težak meč, pozivam navijače da dođu u što većem broju, islim da možemo da pobedimo. Mesina, trener Armanija, dosta nas je zadužio, moramo da odreagujemo – istakao je on.

Cilj je da se sačuva prvo mesto u regionalnom takmičenju.

-Napao je našeg igrača Šabaza Nejpira koji se oporavlja posle slomljenog nosa. Teška je Evroliga, vrlo teško takmičenje, tu nema slabog tima i moramo da budemo maksimalno mobilisani, napravimo što bolji rezultat, ali sa prioritetom da u ABA ligi sačuvamo našu prvu poziciju – poručio je Čović.

Podsetimo, košarkaši Crvene zvezde sutra od 20:30 igraju protiv Olimpije Milano u okviru desetog kola Evrolige u ‘Štark areni’. ‘Crveno-beli’ su u AdmiralBet ABA ligi trenutno na prvom mestu uz skor 7-1, dok se u Evroligi nalaze na poziciji broj 14. uz skor 3-6.

NENAD LALATOVIĆ ZA HS: ‘Jesenji deo prvenstva bi trebalo ranije da se završi, nemamo infrastrukturu da igramo po ovakvom vremenu!’

5
7

1 Komentara

  1. Na pocetku sezone Covic je izjavio da CZ ide na osvajanje svih titula… Da li je od EL odustao? Zasto nije govorio o budzetu CZ?

    2
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter