0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

PROSINEČKI NE ŽELI SRBIJU ZA RIVALA: „Imaju puno bolju reprezentaciju po imenima nego što igraju“

Objavljeno: 22.11.23 u 20:40

Pored Orlova kao protivnika ne želi ni Holandiju

Fudbalska reprezentacija Srbije obezbedila je učešće na Evropskom prvenstvu remijem protiv Bugarske (2:2) i to prvi put posle 24 godine.

Naši Orlovi se nalaze u 4. šeširu, te tako postoji mogućnost da se na prvenstvu Evrope susretne sa reprezentacijom Hrvatskom.

Ipak, legendarni hrvatski fudbaler Robert Prosinečki istakao je za portal Net.hr. da ne bi želeo Srbiju u grupi.

Najvažnije je da smo se mi kvalifikovali. Bile su ovo neke čudne kvalifikacije za Hrvatsku, a sad koga na turniru? Sve reprezentacije iz najjače grupe su moćne i jake, kao i neke iz četvrte grupe. Kad bih mogao da biram, izabrao bih možda Italiju“ – rekao je popularni „Žuti“.

Prosinečki je takođe naveo da Srbija ima izvanrednu reprezentaciju po imenima, te da je čudno odigrala kvalifikacione mečeve.

Srbija je jedna reprezentacija koja je isto čudno prošla kroz kvalifikacije. Imaju puno bolju reprezentaciju po imenima nego što igraju, ali na kraju opet odlazak na veliko takmičenje i mislim da je to najbitnije. Sad, uz njih, nikad na prvenstvu ne bih voleo da igram protiv Holanđana, makar smo u poslednje vreme čak i dobro igrali s njima. Ali, njih ne bih voleo“ – završio je Prosinečki svoje izlaganje.

Žreb će se održati 2. decembra.

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter