0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@FCBayern

LEGENDA NAPUŠTA BAJERN: Bavarci se rastaju sa ljubimcem navijača posle 15 godina vrednosti!

Objavljeno: 22.11.23 u 18:33

Izgleda da je došao kraj ljubavi

Legendarni nemački fudbaler Tomas Miler se suočava s neizvesnom budućnošću u dresu Bajerna iz Minhena, kako prenosi Bild. Čelni ljudi kluba ne planiraju produžiti saradnju s Milerom, čiji trenutni ugovor ističe 30. juna 2024. godine.

Miler je postao neizostavan deo Bajernove ekipe od 2008. godine, odigravši impresivnih 680 utakmica i postigavši 237 golova. Ipak, iako je u sredini sezone, rukovodstvo kluba odlučilo je ne ponuditi novi ugovor iskusnom 32-godišnjem fudbaleru.

Fudbaler je izrazio svoje osećaje povodom situacije, izjavivši: „Sačekaću još nekoliko nedelja i onda ću moći da komentarišem. Želim još da igram, zabavljam se na terenu i nadam se da se to vidi.“

Prema navodima nemačkih medija, Miler može pronaći novi dom u Mančester junajtedu, klubu koji je godinama izražavao interesovanje za njegovo usluge. Postoji mogućnost da Miler potpiše kratkoročan ugovor sa engleskim gigantom nakon dugogodišnje i uspešne karijere u Bajernu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter