0
Evroliga
KK Olimpijakos

Players of Olympiacos celebrate ilustracija illustration during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Olympiacos and Partizan at Peace And Friendship Stadium on October 19, 2023 in Athens, Greece. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

NOVO IME U PIREJU: Olimpijakos se pojačao pred nastavak sezone u Evroligi! (FOTO)

Objavljeno: 21.11.23 u 19:20

Dosta se očekuje od njega

Olimpijakos je zvanično potvrdio svoje novo pojačanje, kanadskog košarkaša Naza Mitru-Longa, koji je nedavno raskinuo ugovor sa litvanskim timom Žalgiris. Mitru-Long će biti deo grčkog kluba u Evroligi od 18. kola, koje se očekuje 30. decembra, dok će imati priliku da se odmah pridruži ekipi u grčkom šampionatu.

Ovaj tridesetogodišnji košarkaš, pre nego što je stigao u Žalgiris, igrao je za renomirane timove kao što su Armani, Breša, Indijana i Juta. Ipak, ovoga puta, Mitru-Long će obući dres Olimpijakosa, čime će dodatno pojačati redove grčkog giganta.

Unapred se očekuje da će Mitru-Long doneti svoje iskustvo i veštine u napadu Olimpijakosa, a sa trenutnim izazovima povreda u timu, njegov doprinos će biti od izuzetnog značaja. Olimpijakos trenutno ima problema sa povredama igrača kao što su Nikola Milutinov, Šekil Mekisik i Najdžel Vilijams-Gos, te će dolazak Mitru-Longa pružiti dodatne opcije treneru u rotaciji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter