1
AdmiralBet ABA Liga

head coach Zeljko Obradovic Aleksa Avramovic FMP - Partizan, ABA Liga, 3. April 2023. Beograd, Srbija (credit: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

OTKRIVEN STEPEN POVREDE AVRAMOVIĆA: Evo kada ga možemo očekivati ponovo na terenu! (VIDEO)

Objavljeno: 20.11.23 u 21:39

Aleksa Avramović, igrač Partizana, doživeo je prelom nosa tokom meča protiv Cedevita Olimpije u Ljubljani.

Odmah nakon incidenta, Avramović je napustio teren i upućen je u bolnicu, gde su nezvanično potvrđeni prelomi nosa. Još uvek nije poznato koliko će trajati njegova pauza, ali je malo verovatno da će biti spreman za naredni meč protiv Efesa u Istanbulu.

Avramović će proći dodatne preglede u Beogradu, a kada se vrati na teren, najverovatnije će morati nositi zaštitnu masku, s obzirom na povredu koju je doživeo.

Ovo nije prvi put da će Avramović nositi masku; isti scenario dogodio se pre dve sezone kada se brzo vratio na teren nakon slične povrede. Povreda se dogodila tokom duela s Jakom Klobučarom u drugoj četvrtini meča u Ljubljani, a Avramović se nije vratio na teren. Na kraju, Partizan je izgubio taj meč u neizvesnoj završnici.

Standings provided by Sofascore
2
6

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter