0
Fudbal

FOTO: HotSport

SRPSKI OLD TRAFORD JE SPREMAN ZA MEČ VEKA: Ovde će ‘Orlovi’ imati okršaj sa Bugarima! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 18.11.23 u 18:33

San koji dugo traje.

Četa Dragana Stojkovića Piksija sutra od 15 časova vodi najvažniju bitku u poslednje dve decenije. Prošle je 24 godine od kako je naš nacionalni tim, tadašnja Jugoslavija učestvovala na Evropskom prvenstvu u Holandiji i Belgiji. I sam selektor je na konferenciji za štampu naglasio da je ovo šasna koja se ne sme propustiiti i da je ovo istorijski meč.

Orlovi‘ će protiv Bugarske imati priliku da ostvare san mnogih generacija koje sa velikom čežnjom čekaju ovaj momenat. Vreme je da ova generacija konačno pokaže svoj puni potencijal i da konačno ostvare pozitivan rezultat kada su u pitanju velika takmičenja, da se preskoiči ta kobna grupna faza i zakorače u nokaut rundu, baš gde su stali 2000. godine na poslednjem učešću.

Sutra će Leskovac i stadion Dubočica, popularniji kao mali ‘Old Traford’ biti poprište istorije koju će nadamo se ispisati ova generacija na čelu sa Draganom Stojkovićem Piksijem.

FOTO: HotSport
4
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter