0
Evroliga

FOTO: Starsport

TRENER ALBE ISTAKAO: ‘Pametno su odigrali, imaju najboljeg trenera u Evropi!’

Objavljeno: 17.11.23 u 23:52

‘Probali smo da iznenadimo Partizan zonom.’

Trener Albe Berlin, Izrael Gonasles je nakon poraza od Partizana izneo svoje utiske na konferenciji za štampu. Naveo je da su prvo poluvreme odigrali odlično, ali da su u drugom dosta grešili.

-Čestitam Partizanu. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, probali smo da iznenadimo Partizan zonom. Uneli smo im malo sumnju, vrlo dobro smo odigrali prvo poluvreme, a u drugom smo u pojedinim momentima promašivali otvorene šuteve u seriji. Time bi razlika bila manja, ali… Imamo mlad tim, radimo, mislim da ćemo u budućnosti imati više uspeha – poručio je.

Istakao je da su ‘crno-beli’ pronašli brzo slabe tačke pošto imaju najboljeg trenera u Evropi.

-Mislim da je na ovom nivou teško igrati zonu, svi imaju dobre šutere i dobre igrače, ali mislim da smo promašili šuteve i ti promašaji su povećali razliku. Zonom smo hteli da promenimo ritam i neke stvari. Ali, oni su pametni, imaju najboljeg trenera u Evropi i pronašli su rupe u zoni i dali neke trojke – zaključio je Gonsales.

Podsetimo, košarkaši Partizana pobedili su Albu rezultatom 89:74 u okviru devetog kola Evrolige ‘Štark areni’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter