0
Fudbal

FOTO: FSS

DIKA STOJANOVIĆ JASAN: ‘Znamo šta nas očekuje u nedelju, ne bavimo se kalkulacijama!’

Objavljeno: 17.11.23 u 18:20

‘Bliži se dan odluke, utakmica koja može da nas odvede na Evropsko prvenstvo.’

Direktor reprezentacija Srbije, Stevan Dika Stojanović je za zvanični sajt Fudbalskog saveza govorio o predstojećem istorijskom susretu sa Bugarskom. Bivši kapiten Crvene zvezde rekao je da je sve u njihovim rukama i da sami odlučuju o svojoj sudbini.

-Posle jake provere u Briselu, gde smo odgirali dobro, pogotovo u drugom poluvremenu, bliži se dan odluke, utakmica koja može da nas odvede na Evropsko prvenstvo. Ne bavimo se kalkulacijama, odigrane su utakmice u Sofiji i Podgorici, ostvareni rezultati koji nama nisu išli na ruku, ali ono što je važno jeste da je sve u našim rukama, niko osim nas ne odlučuje o našoj sudbini. Tako da se nadam da ćemo u Leskovcu da overimo plasman na Evropsko prvenstvo – poručio je.

Dodao je da u grupi nema lakih protivnika.

-U ovoj grupi nije bilo lakog rivala, videli ste da je bilo mnogo, uslovno rečeno, iznenađenja, golova u poslednjim trenucima utakmice. Mi znamo šta nas očekuje u nedelju, ali mislim da smo kvalitetnija ekipa od Bugarske i ako pružimo ono što možemo, ne sumnjam da ćemo ostvariti dobar rezultat – smatra Dika.

Naveo da je dobro što će u Leskovcu biti pun stadion.

-Dobra vest je da će jedna tribina biti sa navijačima, starijim, a deca su već pokazala koliko nam znače njihovi dlanovi i glasovi. Biće dobra atmosfera, Srbija prvi put igra u Leskovcu i to će biti praznik za čitav region – jasan je Stojanović.

Podsetimo, nacionalni tim Srbije igra u nedelju meć veka protiv Bugarske od 15 časova na stadionu Dubočice Leskovcu. ‘Orlovima’ je potreban bod kako bi se plasirali na Evropsko prvenstvo 2024. godine nakon više od dve decenije.

 

SRPSKI MMA BORAC POTPISAO ZA JEDNU OD NAJVEĆIH SVETSKIH ORGANIZACIJA: ‘Čast mi je i privilegija – Ovo je moja godina!’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter