0
Ostali sportovi

FOTO: Privatna arhiva

SRPSKI MMA BORAC POTPISAO ZA JEDNU OD NAJVEĆIH SVETSKIH ORGANIZACIJA: ‘Čast mi je i privilegija – Ovo je moja godina!’

Objavljeno: 17.11.23 u 17:49

Borba karijere za perspektivnog srpskog borca.

Hrabrost ili ludost. Pitanje je koje se prethodnih dana vrti u MMA krugovima, jer je srpski MMA borac Antonio Zovak objavio da će nastupiti na narednom Cage Warriors događaju, koji će biti održan 25.11. u Njukaslu.

Njegov protivnik biće Deren Stjuart, domaći borac sa pozamašnim iskustvom u UFC-u. Pred ovu borbu za HotSport govorio je Zovak:

FOTO: Privatna arhiva

“Velika mi je čast i privilegija nastupiti na Cage Warriors-u, ponosan sam na ceo moj tim i stvari koje radimo. Do pregovora je došlo u saradnji sa mojim menadžerom Vukašinom, koji mi je izneo kompletnu ponudu, a ja kad sam čuo ime organizacije i protivnika nisam se ni u jednom trenutku predomišljao.“ – rekao je Zovak i potom nastavio:

„To su ponude koje se ne odbijaju, u tom meču ja nemam šta da izgubim mogu samo da dobijem. Više rizikuje protivnik koje je renomirani domaći borac sa neprocenjivim iskustvom u najjačim svetskim organizacijama, ali to ne znači da idem samo da odradim meč, moje ambicije su veće. Očekujem pre svega da pružimo jako dobar meč i da pružimo publici uživanje, a naš sport je takav da može svako pobediti.“

FOTO: Privatna arhiva

Zovak je ove godine došao do zenita svoje karijere, jer je u junu mesecu radio sa jednim od najboljih poljskih boraca svih vremena – Tomašom Narkunom.

„Borba sa Narkunom u Poljskoj je definitivno bio vrhunac moje karijere u tom trenutku, ali ovo je ipak nešto veće, definitivno je ovo moja godina i moja prekretnica u karijeri. Ne volim ništa puno da planiram, uvek idem korak po korak, ali svakako mislim da svi mi borci iz regiona možemo da se nosimo sa najjačim borcima na planeti, i da se dobro kotiramo na svetskoj rang listi.“ – zaključio je Zovak.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter