0
ATP

FOTO: Starsport

NOVAK U SEBI NEMA NI GRAM SUJETE, ZA RAZLIKU OD NEKIH: Evo šta je rekao o svom najvećem rivalu svih vremena!

Objavljeno: 16.11.23 u 20:41

Neki provociraju, ali je Novak usmeren.

Najbolji teniser na svetu, Novak Đoković ostvario je pobedu nad Hubertom Hurkačom rezultatom 2:1 (7:6/4:6/6:1) na završnom turiniru u Torinu. Noletov plasman u polufinale zavisi od večerašnjeg meća između Sinera Runea, jer pobeda Italijana znači da će se srpski as plasirati u narednu fazu.

Takođe, nakon meča pitan je za svoje viđenje situacije u vezi Rafe Nadala, a Novak je imao samo birane reči o španskom asu.

– Smatram da je to dobra stvar za sport, da imamo bar još jedan meč on i ja. To je najveće rivalstvo u tenisu, u smislu broja odigranih utakmica. Nadam se da će se to desiti ponovo. On je veliki ratnik, koji nikada ne odustaje, uprkos svim povredama koje je imao nastavlja da se bori. To je nešto što morate da poštujete i da se divite njemu i njegovom duhu. Svet tenisa, bez ikakve sumnje, sa uzbuđenjem čeka njegov povratak – izjavio je najbolji teniser svih vremena.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter