0
ATP

FOTO: Twitter/ATP Tour

NOVAK OTKRIO DA LI ĆE GLEDATI MEČ SINERA I RUNEA: Evo šta je prvi reket sveta poručio!

Objavljeno: 16.11.23 u 17:40

‘Izuzetno težak meč.’

Najbolji teniser na svetu, Novak Đoković ostvario je pobedu nad Hubertom Hurkačom rezultatom 2:1 (7:6/4:6/6:1) na završnom turiniru u Torinu. Noletov plasman u polufinale zavisi od večerašnjeg meća između Sinera Runea, jer pobeda Italijana znači da će se srpski as plasirati u narednu fazu, a prvi reket sveta otkrio je nakon susreta da li će pratiti taj okršaj.

-Možda ću. Dolaze mi deca danas, tako da ću biti više sa njima. Ne želim da se više živciram i nerviram koji će rezultat biti – poručio je.

Potom je analizirao duel protiv Hurkača.

-Izuzetno težak meč, pogotovo iz perspektive riterna s obzirom da sam igrao protiv igrača koji nije imao šta da izgubi. Znao je da će igrati protiv mene, dobro se spremio. Ušao je relaksirano. Izuzetno je servirao, teško je bilo čitati ih. U proseku 220 na čas. Drugi set, jedan loš gem sa moje strane i to je bilo dovoljno. U trećem mu je opao procenat prvog servisa. Jednostavna analiza – istakao je Novak.

VEZNI RED ZVEZDE NA ZIMU OSTAJE BEZ VAŽNOG ŠRAFA: Bahar počeo da pravi seču! (FOTO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter