0
Košarka

FOTO: Olimpijski komitet Srbije

MALJKOVIĆ JASAN: ‘Košarkaši na OI idu po zlato, Srbija može do dvocifrenog broja medalja!’

Objavljeno: 16.11.23 u 12:50

Očekuje nas zanimljivo sportsko leto.

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, Božidar Maljković istakao je da košarkaši mogu da se bore za zlato u Parizu naredne godine.

-Ja sam jedini Srbini, valjda, koji je rekao, a to postoji i zabeleženo kod Peđe Milinkovića na RTS-u da će košarkaška reprezentacija, zajedno sa mojim kolegom Pešićem, u Parizu da se bori za zlato. Sad kažem isto to, mada nikome ne želim da stavljam za vrat teret – naveo je.

Dodao je da ako Đoković Ivana Španović daju sve od sebe, Srbija može do dvocifrenog broja medalja.

-Ako on i Ivana Španović budu dostojni svoga imena i prezimena, bogami otvaramo se prema dvocifrenom broju medalja. Uvek se pojavi i neko iznenađenje, nadam se da će tako da bude u Parizu – jasan je.

Rekao je da neće biti lako za organizaciju.

-Vezan sam za Pariz 25 godina, tamo sam bio trener i moraće jako seriozno da se pristupi obezbeđenju tih Igara, koje su ‘rasute’. Prva košarka, igra se grupna faza u Lilu, pa finale u Parizu, pa putovanja, to neće biti lako za organizovati – poručio je Maljković.

OSLABLJENA ZVEZDA VEČERAS GOSTUJE U PIREJU: Grci su jedna od glavnih mušterija šampionu Srbije poslednjih godina!

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter