0
Evroliga
teodosic crvena zvezda sferopulos

FOTO: Starsport

OSLABLJENA ZVEZDA VEČERAS GOSTUJE U PIREJU: Grci su jedna od glavnih mušterija šampionu Srbije poslednjih godina!

Objavljeno: 16.11.23 u 11:15

Crveno-beli derbi večeras nas očekuje, a obe ekipe su znatno oslabljene.

Crvena zvezda večeras od 20.15 časova gostuje bratskom timu Olimpijakosa u Dvorani mira i prijateljstva, gde žele da ponove prošlogodišnji uspeh i savladaju jednog od najmoćnijih domaćina u Evroligi.

Naime, proteklih par godina su grčki crveno-beli jedna od ekipa koja najviše odgovara šampionu naše zemlje, a takođe su i prošle godine bili jedan od timova koje su izabranici Duška Ivanovića dva puta pobedili, a u posednjih deset mečeva Zvezda ima čak sedam pobeda.

Ipak, ove godine crveno-beli idu drastično oslabljeni neigranjem ključnih igrača u vidu Šabaza Nejpira, Adama Hange, Branka Lazića i nekoliko ih je još pod upitnikom, ali ni situacija u domaćem timu nije blistava, tako da će praktično pobednika odlučiti činjenica ko se bolje adaptira na skraćeni roster.

Kao i sve utakmice Evrolige, crveno-beli derbi se može gledati isključivo na Sport Klubu, odnosno prvom kanalu glavnog sprotskog kanala Junajted medija grupe u našoj zemlji.

Standings provided by Sofascore

 

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter