1
Fudbal

FOTO: Starsport

LEGENDARNI DEJO OTKRIO DUGO ČUVANU TAJNU: ‘Tu mi je pala crna zavesa ispred očiju!’ (VIDEO)

Objavljeno: 15.11.23 u 13:25

‘Povući ću sve ljude, ovaj mora da ide.’

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavija čuveni Dejan Savićević je prvi čovek fudbalskog saveza Crne Gore malo više od dve decenije. Sada je došlo vreme za izbore u toj organizaciji,a kontra kandidat čuvenog ‘Genija’ je Dragan Vujović nekadašnji fudbalski radnik iz Budućnosti iz Podgorice.

Takođe, Vujović je bio pomoćnik u tadašnjoj mladoj reprezentaciji Srbije i Crne Gore, Miloradu Kosanoviću, Savićević smatra da on nikada nije radio u interesu domaćih igrača i klubova.

– Igramo u Belgiji, uzmem protokol i vidim nema nijedan igrač iz Crne Gore. Jedino je Mirko Vučinić bio rezerva. Tu mi padne crna zavesa ispred očiju. Izgubimo 4:0, vratim se u Brisel, jer sam bio u vođstvu puta A reprezentacije i odem kod Piksija. I kažem mu, ovaj selektor je noćas završio! Piksi, da nema nikog iz Crne Gore, pa u Čileu je 1987. bilo pet igrača iz Crne Gore – započeo je.

Potom je nastavio i dodao da je tada sve počelo da puca po šavovima.

 –Nemoguće da ste vi toliko napredovali, a mi nazadovali. Ovaj je više… Ili sve puca po šavovima. Pričam o Kosanoviću, a Vujović mu je pomoćnik, koji treba da brani interese crnogorskih klubova. Napravim veliki pritisak, kažem povući ću sve ljude, ovaj mora da ide… I oni ga stisnu i podnese ostavku Kosanović – govorio je Dejo za TV Prva.

Ne kaje se što je prihvatio da bude na čelu FS Crne Gore.

-Ne kajem se što sam se prihvatio da budem na čelu FSCG već 22 godine, iako opozicija sada jača. Promenom vlasti, strukture ljudi su se grupisale, ali mislim da je fudbalska priča na mojoj strani. I dalje imamo tu fudbalsku većinu koja stoji iza mene i koja me podržava. Imate i Đokovića koji je više uradio za Crnu Goru nego iko – poručio je nekadašnji fudbaler  Crvene zvezde.

Potom je govorio i o Đokoviću.

– Imate Đokovića kojem mnogi govore da je mogao nešto na drugi način, a čovek je više uradio za Crnu Goru nego iko. Svaka budala sad može da izađe na televiziju i da kaže šta hoće. Kamo sreće da i dalje ima cenzure… Kakvi likovi sve imaju prostora, gledate i prostitutke koje su idoli – naveo je Savićević.

DELIJE PROTIV FENERA URADILE DOMAĆI ZADATAK: ‘Štark arena’ bila ispunjena skoro do poslednjeg mesta!’ (FOTO)

7
2

1 Komentara

  1. Vujovic je covjek kojonjenigrao sa peleom, bekenbaureom i ostalim svetskim zvezdama, a genije je dobar igrac, narkoman i kreten

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter