0
Košarka

FOTO: Twitter/KK Crvena zvezda Meridianbet

DELIJE PROTIV FENERA URADILE DOMAĆI ZADATAK: ‘Štark arena’ bila ispunjena skoro do poslednjeg mesta!’ (FOTO)

Objavljeno: 15.11.23 u 13:10

Sjajna atmosfera.

Tim sa Malog Kalemegdana je sinoć u okviru osmog Evrolige ubedljivo savldao Fenerbahče rezultatom 87:56. ‘Crveno-beli’ su odigrali utakmicu za udžbenike, gde su u svakom segmentu dominirali i nisu dozvolili turskom gigantu da dođe do daha. Osim igrača i najvatrenije pristalice Crvene zvezde obavile su svoj domaći zadatak sa tribina.

‘Delije’ su pravil vrhunsku atmosferu i sve vreme pružali gromoglasnu podršku svojim ljubimcima kojima je to bio vetar u leđa. Sinoć su navijači Zvezde skoro do poslednjeg mesta napunili ‘Štark areni’ pošto ih je bilo 19.637, a iz kluba se posebno zahvalili na toj podršci i da to ponovo naredne nedelje protiv Olimpije iz Milana.

-Juče je u Areni crveno-bele bodrilo 19.637 Zvezdaša! Hvala na podršci i vidimo se protiv Olimpije iz Milana 24. novembra u još većem broju! – poručili sa Malog Kalemegdana.

Podsetimo, ove nedelje se igra duplo kolo Evrolige, pa će Crvena zvezda već u četvrtak imati novi okršaj protiv Olimpijakosa, a naredne nedelje protiv italijanskog giganta u ‘Štark areni’.

RAZGOVOR DVE LEGENDE: Crveno-belima se na letu za Atinu pridružio i nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije (VIDEO)

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter