0
Evropske lige

Milan Gajic Aleksandar Dragovic Nikola Krstovic Superliga Srbije Crvena Zvedza - Napredak Beograd, Srbija, Super Liga 6.8.2021. foto:Pedja Milosavljevic / STARSPORT

TRANSFER BOMBA: Bivši fudbaler Crvene zvezde na korak od Mančester junajteda!?

Objavljeno: 14.11.23 u 13:05

Kakav bi to transfer bio!

Mančester junajted kuburi ove sezone sa postizanjem golova.. Hojlund trese mreže u Ligi šampiona, dok u Premijer ligi ‘posti’, a ništa bolji nije ni ostatak tima.

Oni sada već traže pojačanje za januarski prelazni rok, a rešenje bi mogli da nađu u Italiji. Naime, kako prenose tamošnji mediji. ‘Crveni đavoli’ su više nego zainteresovani za usluge Nikole Krstovića, koji je ovog leta stigao u Leće.

Crnogorski napadač je na 11 utakmica postigao četiri pogotka, što statistički nije spektakularan učinak, ali treba uzeti u obzir za koji klub on igra. Videćemo da li će ovo ostati samo pod ‘željom’ ili će se ovaj transfer i realizovati u bliskoj budućnosti.

Krstović je nastupao za Crvenu zvezdu gde nije dobio previše prilika, nakon čega je otišao u Dunajsku stredu gde je eksplodirao, da bi kasnije napravio transfer u Leće.

10
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter