0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

SUDIJA NIJE ZADOVOLJIO: Da li je saopštenje ekonoma Čukaričkog sa razlogom poslato?

Objavljeno: 14.11.23 u 18:16

Proteklog vikenda odigran je jedan od derbija Superlige Srbije između Partizana i Čukaričkog, gde su crno-beli slavili sa 2:1, postigavši gol u 96. minutu.

Međutim, nakon meča su usledila kontroverzna saopštenja, prvo od strane Čukaričkog koji je tvrdio da je brutalno pokraden, a zatim i odgovor Partizana, uz dodatnu poruku Čukaričkog. Podsetimo Čukarički se ogradio da je saopštenja pisao njihov ekonom.

Prema informacijama koje je dobio „Sport klub“, glavni arbitar Danilo Nikolić nije zadovoljio u ovom meču, jer mu se prebacuje neujednačen kriterijum kod suđenja prekršaja, posebno u završnici meča. Sporan je i žuti karton koji je Mateus Saldanja dobio zbog simuliranja, tvrdeći da nije bilo govora o penalu iz 65. minuta.

Dodatno, postavlja se pitanje o potencijalnom crvenom kartonu za Aleksandra Šćekića pet minuta kasnije, za koji još nema jasnog stava. Sudija Nikolić je pokazao žuti karton, iako je Šćekić stopalom gađao nogu igrača Čukaričkog, što bi moglo biti osnov za crveni karton.

Ocena sudije Nikolića sada je upitna, a kontrolor Dejan Delević imaće puno posla analizirajući situacije sa ovog spornog meča.

Standings provided by Sofascore
8
18

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter