1
Domaći fudbal

Vladimir Matijasevic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Cukaricki v Vozdovac Beograd, 09.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

MATIJAŠEVIĆ ODGOVORIO VAZURI: ‘Saopštenje je pisao naš ekonom Pavika!’

Objavljeno: 13.11.23 u 17:52

Nastavlja se rat na relaciji Humska – Banovo brdo!

Nakon dramatičnog susreta između Partizana i Čukaričkog, koji je mladi Mihajlo Ilić rešio golom u poslednjim trenucima (2:1), tenzije između ova dva kluba nisu jenjale ni van terena. Nastavljeno je nadmudrivanje putem kasnog saopštenja sa Banovog brda.

Izjavu Miloša Vazure u celosti možete pročitati – OVDE! Nisu dužni ostali ni iz redova Čukaričkog, a ovim povodom oglasio se Vladan Matijašević:

‘Prvo, nije istina da nismo sportski čestitali ljudima iz Partizana. Jesmo i to onima koji su ostali u loži do kraja utakmice, ostali su otišli, ne znam zbog čega. Svima smo pružili ruku, neki su nam čak i rekli da je suđenje bilo onako. Ništa nismo rekli, čestitali smo sportski i otišli. Zašto se Partizan našao uvređen našim saopštenjem? Mi njima ništa nismo zamerili, već sudijama, odnosno naš ekonom Pavika, koji nam je i sve ispričao šta se dešavalo. Šta je njih uvredilo zaista ne bih znao da kažem.’ – rekao je Matijašević i odmah potom dodao:

during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Cukaricki at stadium FK Partizan (JNA) on November 212, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘Saopštenje je pisao naš ekonom Pavika, jer je on sa klupe sve bolje video, uz to je igrao fudbal, tako da je znao da opiše svaku spornu situaciju. Mada se sve vidi i na snimku. Ipak, zamolićemo disciplince da ne kažnjavaju Paviku, već klub. Ponavljam, zaista ne znam zbog čega se Partizan našao ovde prozvanim, kad ih spomenuli nismo, jedino, ako nema neka pozadina iza svega.’ – reči su sportskog direktora Čukaričkog. Na samom kraju ponovo je govorio o sudijama:

‘Kao što je naš ekonom i napisao, start Šćekića nad Adetunđijem bio je za crveni karton, ako gospodin Dejan Santrač kaže da nije bio, ja ću javno da se izvinim. Faul nad Cvetkovićem u 95. minutu direktno je uticao na rezultat. Možda će nama baš taj bod značiti za plej-of. Zbog čega je produžena utakmica? Svi moraju da znaju da mi igramo za klub, da nas ne zanima ni Zvezda, ni Partizan. I ono najvažnije, naš Nikčević nema majku. A, sudija je bio pored njega, kada mu je igrač Partizan opsovao majku, a onda i udario. I, tu nije bilo žutog kartona. Sve se vidi crno na belo, ko je hteo da vidi.’ – zaključio je Matijašević.

47
16

1 Komentara

  1. Svi znamo da ce (vec jeste) opet “ prvak“ , zato bar smanji prazne priče. A vi objavite nekad nešto o zvezdinim doktorima. Ovo nece trajati još dugo

    0
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter