0
Evroliga
teodosic crvena zvezda sferopulos

FOTO: Starsport

FENER NIJE NI BLIZU NIVOA ZVEZDE, PORUKA OSTATKU EVROPE POSLATA: Teodosić je igrač kakav se viđa u pola veka! (VIDEO)

Objavljeno: 14.11.23 u 22:33

Zvezda je prosto samlela tim iz Tuske večeras u Areni.

Šampion Srbije večeras u Areni dočekuje Fenerbahče, u duelu koji se prethodnih godina iskristalisao kao mali derbi Evrolige, iz više razloga, ali to večeras nije viđeno.

Rezultat nakon uvodnih 20 minuta iznosi 87:56

Počele su obe ekipe stegnuto, ali je Zvezda prva otišla na šest poena razlike, ipak rival iz Istanbula je u prvih pet minuta držao priključak, koji je održavala do kraja prve deonice. ali se do kraja prvog dela igre otišlo na devet poena razlike trojkom Miloša Teodosića.

 

U nastavku je Zvezda došla i do 16 poena prednosti, ali je Vilbekin dao sve od sebe da tu prednost smanji, ali ipak ona je konstantno bila između 15 i 20 poena prednosti.

 

Miloš Teodosić je najefikasniji sa 13 poena, dok je Džoel Bolomboj takođe dvocifren sa 10 poena.

U trećoj deonici su domaći slabo krenuli, ćak su i došli do 20 poena prednosti, pa su crveno-beli sa tom razlikom i završili deonicu, a u nastavku su crveno-beli pojačali ritam i povećali prednost. Pa su na kraju i potpuno izdominirali rivala u večerašnjoj utakmici, a došlo se i do 30 poena razlike.

Teodosić je ostao najfefikasniji sa 18 poena, Bolomboj je doneo 14, a Nedović je meč završio sa 12 poena, čeitiri skoka i pet dodovanja.

Standings provided by Sofascore

 

 

 

 

33
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter