0
AdmiralBet ABA Liga
Avramović

FOTO: Starsport

VEČITI DANAS NA PROGRAMU, A CELA SRBIJA MOŽE DA IH GLEDA: Evo na kojoj televiziji je prenos večitih rivala!

Objavljeno: 12.11.23 u 10:36

Incidente na stranu, čeka nas izuzetno zanimljiv dan u ABA ligi.

Crvena zvezda nakon prilično kvalitetnog gostovanja u Barseloni, gde je ipak ostala bez pobede lošim potezima u završnici, danas ima drugačiji zadatak.

Naime, još jednog gostovanje je na meniju Joanisa Sferopoulosa, a ono je kod ljutog rivala i prošlogodišnjeg dželata, Zadra, koji je uz Cibonu rešio borbu za prvo mesto ABA lige nakon regularnog dela.

Crveno-beli žele, da kao i prošle godine, slave u Dalmaciji i tako pokažu da su ipak i dalje miljama ispred današnjeg rivala, a motiva im sigurno neće manjkati.

Saopštenje ABA lige od sramnom napadu na delegaciju srpskog kluba možete pročitati OVDE.

Sa druge strane, Partizan brani domaći teren od Igokee, a uz to želi da nastavi period jako dobre forme, i dodatno unapredi svoju igru, jer ovaj tim za to itekako ima kapaciteta.

Naime, već jedan kiks je doživljen u ABA ligi, i sve preko poraza od Mege bilo bi alarmantno, tako da ni crno-belima neće faliti motiva da izađu na parket i još jednom odbrane teren.

Utakmice možete gledati na ArenaPremium 1, ali i na B92 televiziji.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter