0
Košarka

FOTO: Starsport

NIKOLIĆ HVALIO NIKOLU TOPIĆA PA SPOMENUO DRAŽENA PETROVIĆA: ‘Veliki igrač!’

Objavljeno: 12.11.23 u 13:50

‘Topić može da igra Evroligu, to se ne dovodi u pitanje.’

Košarkaški stručnjak, Miroslav Muta Nikolić je u intervjuu za Kurir pričao o igrama Šabaza Nejpira, ali se dotakao i Nikole Topića  koji je na pozajmici u Megi iz Crvene zvezde. 

– Topić je veliki igrač, to se odmah vidi! Nego šta, da može da igra Evroligu! To se ne dovodi u pitanje. Pokojni Dražen Petrović je sa 18 godina bio najbolji igrač. Šta čekaju u Zvezdi? Da Topić napuni 25 godina? Neki stručnjaci su rekli da je za njega dobro da igra prvo ABA ligu. Bezveze, mali je igrač! – naveo je.

FOTO: Starsport

Dodao je da bi se Topić svuda adaptirao.

-On će svuda da se adaptira. To je moje mišljenje. Kod mene je Milenko Tepić sa 15 godina igrao protiv Partizana, uveo sam i trpeo Stefana Markovića… Platio sam to rezultatima, ali sam ih izgurao. Malo je danas trenera koji hoće da gurnu mlade igrače. Plaše se da ne izgube ime jer će imati slabije rezultate! – jasan je Muta.

Istakao je da postoje dve vrste trenera.

-Imate dva vrste trenera! One koji su stvaraoci i one koji uzimaju trofeje. Ja sam uspeo i jedno i drugo. Da budem jasan, Topić je trebalo da igra odavno za Zvezdu. Znam da će me posle ovoga što vam pričam opet napu… neki ljudi u Srbiji. Ali, baš me briga! Imam svoje mišljenje – poručio je on.

Naklonjeniji je Partizanu, ali ne mrzi Crvenu zvezdu.

-Umesto da shvate da sve što govorim, kažem prijateljski, oni to shvate kao napad! Ali, majstore, ja samo komentarišem… Imam pravo. Da se razumemo, između Zvezde i Partizana sam naklonjeniji crno-belima, ali ne mrzim crveno-bele. Kada sam rekao da mi je krivo što Partizan ne igra našu srpsku ligu, odmah su se naljutili. Ovi iz Partizana. Pričaju da lupetam… – zaključio je Nikolić.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter