1
Košarka

FOTO: Starsport

LEGENDARNI MUTA NIKOLIĆ IZNEO KRITIKE NA RAČUN NEJPIRA: ‘Majstore, nećeš da zapinješ, zna se kako i šta!’

Objavljeno: 12.11.23 u 13:10

‘Njegovo ponašanje zavisi od onoga kako mu je dopušteno.’

Legendarni korašrkaški stručnjak, Miroslav Muta Nikolić govorio je za Kurir o igrama Šabaza Nejpira koji nije zadoovljio od starta sezone. On je istakao da ima dosta takvih i da takvi igrači kod njega ne bi mogli da igraju.

-Njegovo ponašanje zavisi od onoga kako mu je dopušteno. Može li on da dobije otkaz? Kakav je ugovor napravio? Mogu vam reći da takvi igrači kod mene ne bi igrali. Negativan je! Igra u jednom smeru. Ali mnogo je takvih… Možda ga trpe zbog ugovora – započeo je.

Dodao je da nekad slabiji igrači pruže više.

-Treba mu pomoći, možda se nije snašao… Ali ako ne može ili neće, onda daj, brate, da se razilazimo! Kad skeniram igrača kad ga dovodim, odmah pitam kakav je momak, kakva mu je psihologija… Nekad i slabiji da više, nego onaj koji je najbolji – nastavio je on.

Poručio je da ako je neko profesionalac mora sarađuje, ukoliko neće zna se.

-Verovatno bi morao da ode… Ja bih to eliminisao. Zbog takvog ponašanja, ako neće da sarađuje … Gotova priča! Imao sam takvih slučajeva. Majstore, nećeš da zapinješ?! Onda, zna se! On svojim ponašanjem ruši autoritet i treneru. Ako je profesionalac, mora da igra u dva smera. Ako neće… Da se ne ponavljam – jasan je Nikolić.

6
1

1 Komentara

  1. Majstor Muto-ti si svima pokazao kakva si kurva i to se ne dovodi u pitanje..
    Jedino pitanje koje se postavlja je za koju lovu se kurvaš..
    Uzni bajo izvadi tu pucvalu iz usta,molim te..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter