0
Fudbal

FOTO: Twitter/@juventusfc

SRBIN NA IZLAZNIM VRATIMA JUVENTUSA: ‘Stara dama’ već pronašla zamenu!

Objavljeno: 11.11.23 u 11:28

Nije im se dalo.

Reprezentativac Srbije, Dušan Vlahović Juventus nisu našli zajednički jezik oko produžetka saradnje, pa je tim iz Torina spreman da proda svog napadača. Ovih dana špekulisao se da bi Vlahović mogao da produži vernost ‘Staroj dami’ do 2027. godine, ali je on odbio ovu ponudu.

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Dušan Vlahović na pragu potpisa!

Naime, kako prenosi italijanski novinar  Daniele Longo, Juventusova ideja bila je da Dušanu doda još godinu dana preko, ali uz manju platu, a Vlahović jenije pristao na to. ‘Stara dama’ je već krenula u potragu za novim napadačem, a to je igrač Atletiko Madrida, Alvaro Morata koji je već u dva navrata nosio ‘crno-beli’ dres. 

Kapiten selekcije Španije vredi manje od Vlahovića, a prema proceni njegova trenutna vrednost je 20 miliona evra, što bi bilo itekako isplatiljovo za italijanskog giganta. On je ove sezone na 14 nastupa u La Ligi postigao 12 golova i trenutno je u odličnoj formi. 

‘Jorgandžije’ svom najjačem adutu nude novi ugovor do 2027. godine, pošto akutelni ugovor ističe na kraju tekuće sezone. Sa druge strane, Vlahović ove sezone beleži slabe partije i na udaru je velikih kritika italijanskih medija, a na 9 susreta postigao je 4 gola od starta takmičarske godine.

13
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter