1
Evropske lige

FOTO: Twitter/@juventusfc

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Dušan Vlahović na pragu potpisa!

Objavljeno: 31.10.23 u 12:12

Teško da je neko ovo mogao da predividi

Fudbalski svet će ostati svedok talenta Dušana Vlahovića u dresu Juventusa jer se očekuje da će mladi napadač reprezentacije Srbije potpisati novi ugovor sa ovim klubom. Prema informacijama koje su preneli italijanski mediji, Vlahović će se obavezati na vernost Staroj dami do 2027. godine.

Agenti bivšeg napadača Partizana i Fiorentine trebaju da stignu u Torino tokom narednih dana, a zajedno s njihovim dolaskom očekuje se i zvanično potvrđivanje nastavka saradnje između Vlahovića i Juventusa. Ova vest dolazi nakon što se spekulisalo o mogućem prelasku Vlahovića u Čelsi, a kao deo tog transfera pominjan je i Romelu Lukaku.

Dušan Vlahović je postao deo Juventusa u januaru 2022. godine, kada je stigao iz Firence za više od 80 miliona evra. Tokom svog boravka u klubu, Vlahović je odigrao 71 utakmicu i postigao 27 golova. Ove sezone, u osam odigranih utakmica, dao je četiri gola i zabeležio jednu asistenciju, pokazujući svoj neosporni talenat i doprinos timu.

Sa produženjem ugovora, Juventus će imati priliku da nastavi da računa na Vlahovića kao ključnog igrača u narednim godinama, dok će srpski napadač imati priliku da nastavi da se razvija i napreduje u jednom od najpoznatijih klubova na svetu.

5
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter