0
Košarka

FOTO: Starsport

MESINA PORUČIO: ‘Ne pričam o igračima iz drugih timova!’

Objavljeno: 11.11.23 u 14:45

Nikada nisam rekao da je igrač bilo kome izrazio želju da se vrati u Olimpiju. 

Trener Olimpije Milano, Etore Mesina je demantovao glasine da je košarkaš Crvene zvezde, Šabar Nejpir izrazio želju da se vrati u ‘grad mode’. On je istakao da ne pričao o igračima iz drugih timova i da su to sve novinarske interpetacije.

-Nikada nisam rekao da je igrač bilo kome izrazio želju da se vrati u Olimpiju. To je bila čista novinarska interpretacija. Veoma poštujem nejpira i Zvezdu i po principu ne pričam o igračima iz drugih timova – poručio je Mesina.


Podsetimo, danas su izašle glasine da je Nejpir navodno slao poruke prijateljima i da je izrazio želju da se vrati u Milano. Takođe, igrač tima sa Malog Kalemegdana se ubrzo oglasio  i uputio demant i oštro kritikovao italijanskog stručnkaka.

-Ok, razumem. Tvoj tim nije počeo kako bi ti želeo, a nisam ni ja, ali samo prestani da me koristiš kao razlog. Trenutno se nosim sa svojim poteškoćama kao igrač, ali sam srećan što sam u Crvenoj zvezdi i biću bolji za njih. Prestanite da lažete svoje fanove da biste rešili svoje probleme – jasan je Nejpir.

BIVŠI IGRAČ ZVEZDE O TEU I NEDOVIĆU: ‘Nemanja više nije mlad, Teodosić pravi početničke greške!’

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter