0
Evroliga

FOTO: Starsport

BIVŠI IGRAČ ZVEZDE O TEU I NEDOVIĆU: ‘Nemanja više nije mlad, Teodosić pravi početničke greške!’

Objavljeno: 11.11.23 u 13:50

‘Zvezda mora neke stvari da promeni u korenu.’

Nekadašni košarkaš Crvene zvezde, Milutin Aleksić je gostovao na Sport Klubu i nakon poraza od Barselone (86:81) govorio o igri ‘crveno-belih’, lošim partijama Šabaza Nejpira. Takođe, dotakao se i ‘veterana’ u ekipi Nemanje Nedovića Miloša Teodosića.

KOŠARKAŠKI ANALITIČAR SASUO KRITIKE NA RAČUN NEJPIRA: ‘Ne zna šta će sa loptom!’

 -U nekom momentu je Zvezda svojom agresijom, emocijom, zalaganjem, dala nadu da možemo da uđemo u neku završnicu gde će imati šansu da iznenadi. Treba malo sve da se slegne. U momentima kada Barsa nije znala šta igra, Zvezda je ušla u nekoliko napada, to je nedopustivo – istakao je.

Naveo je da Nedović više nije mlad, a da Teodosić pravi početničke greške.

-Nedović više nije mlad, od njega očekujemo svi bolju reakciju, bolja i čistija rešenja, da koristi svoj atleticizam. Tu je i mala primedba, moraju igrači u tim godinama da budu ključni. Teodosić je napravio tu grešku koja se retko viđa, digao se na šut, pa se spustio. Satoranski nije bio ni blizu lopte, ne znam zašto nije šutirao, ali nije to odlučilo meč. Utisak je da Zvezda mora neke stvari da promeni u korenu – smatra Aleksić.

25
7

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter