0
Domaći fudbal

Foto: Starsport

PAZARCI PRAVE PROBLEME I BEZ PUBLIKE: Neko će morati da odgovara na mnoga pitanja, jedno od njih vređanje Duljaja i Natha!

Objavljeno: 10.11.23 u 18:20

Na teret Novom Pazaru stavljaju se brojni prekršaji tokom utakmice protiv Partizana, što može rezultirati ozbiljnim kaznama.

Disciplinska komisija je pokrenula postupak protiv kluba zbog niza ispada, a traženo je izjašnjenje kluba o događajima tokom meča.

Među prekršajima su vređanja trenera Partizana, Igora Duljaja, koja su se čula s tribina dok je davao izjavu nakon utakmice. Takođe, evidentiran je višak posetilaca na tribinama ili u loži u odnosu na dozvoljeni broj, imajući u vidu prethodnu kaznu kluba koja je podrazumevala igranje bez publike.

Dodatno, pre početka utakmice su primećene zastave Palestine na tribinama, uz provokativno skandiranje „Palestina, Palestina“ tokom izlaska iz igre fudbalera Partizana, Bibarsa Natha, doskorašnjeg kapitena reprezentacije Izraela. Ovo se tretira kao direktno mešanje politike i sporta.

S obzirom na prethodne prekršaje i kazne, situacija za Novi Pazar izgleda ozbiljno, posebno jer su nedavno već bili kažnjeni sa dva meča bez publike, uz dodatnih pet utakmica uslovno na godinu dana. Novom Pazaru preti ozbiljna disciplinska sankcija.

17
26

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter