0
Domaći fudbal

FOTO: Printscreen/Twitter

SKANDAL U NOVOM PAZARU: Igrači domaćih i Partizana se potukli na terenu, navijači vređali Duljaja (VIDEO)

Objavljeno: 06.11.23 u 17:50

Nemile scene na jugozapadu Srbije

Fudbalski svet u Srbiji je bio svedok šokantnog incidenta na meču između Novog Pazara i Partizana, koji je doveo do ozbiljnog sukoba među igračima oba tima.

Detalji ovog incidenta su još uvek magloviti, ali je jasno da su tenzije na terenu eskalirale, dovodeći do konfrontacije između igrača i članova stručnih štabova. Najistaknutiji u ovom incidentu bio je rezervni golman Partizana, Nemanja Stevanović, koji je bio jedan od glavnih aktera sukoba. Takođe, jedan od članova stručnog štaba Novog Pazara takođe je učestvovao u ovom nekontrolisanom incidentu.

Uprkos ovom šokantnom događaju, tačni razlozi i okolnosti sukoba još uvek nisu jasni, a istražne vlasti će sprovesti istragu kako bi utvrdile šta je izazvalo ovu dramatičnu situaciju na terenu.

Nakon meča, dok je davao izjavu za televiziju Arena Sport, Igor Duljaj je doživeo niz uvreda sa tribina. .

Videli ste da smo bili meki, umrtvljeni. Počeli smo odlično, posltigli smo prelep gol i onda smo se opustili. Imali smo šanse, Novi Pazar je imao svoje šanse. Čestitam igračima Pazara, imali su želju da postignu gol, svaka im čast. To je samo pokazatelj da ovi rezultate koje su poklazali nije slučajno. Sa druge strane, mnogo je teško u svaku utakmicu ućui kao da je život ili smrt. Ja mojim igračimoa mogu da čestitam na pobedi. Ova utakmica je uzavršena, ja razmišljam o Lukaričkom.

Istakao je i da je protivnik bio na nivou.

I njihov golman je bio odličan, bile su šanse i sa jedne i sa druge strane. Da je čak bil nerešeno, to bi možda bio i najpravedniji rezultat. Nekada sreća okrene leđa. U svakom slučaju, tri važna boda.

Sa druge strane, Siniša Dobrašinović je takođe istakao da je remi bio najpravedniji ishod.

Saglasio bi se sa kolegom igorom. Bila je dolična utakmica. Ljudi kraj malih ekrana su mogli da vide dosta toga. Samo smo nastavili ono što smo započeli u u tkamici sa Vojvodinom. Mislim da će nam se ovo vratiti kasnije. Mi smo ekipa koja se pravi u hodu: nekad nam se podvuku manje greške koje nam se naplate gubitkom bodova.

15
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter