0
Košarka

FOTO: Twitter/@Giannis_An34

JANIS POSTAVIO REKORD SEZONE: Grk napunio koš Indijane, a njegov Milvoki ipak izgubio! (VIDEO)

Objavljeno: 10.11.23 u 09:22

Izuzetna partija Adetokumba

U neizvesnoj i uzbudljivoj utakmici, Indijana Pejsersi su šokirali Milvoki Bakse, pobedivši ih sa 126:124, uprkos fantastičnoj partiji Janisa Adetokumba koji je postigao rekordnih 54 poena u ovoj NBA sezoni.

Janis je briljirao tokom celog meča, ali su dve kobne izgubljene lopte u završnici otvorile prostor Pejserima da preokrenu rezultat. Tajris Halibarton je postigao ključnu trojku na 1:29 do kraja, što je bilo dovoljno za Indijanu da zabeleži važnu pobedu.

Trener Indijane, Rik Karlajl, istakao je da je ključ uspeha bila čvrsta odbrana protiv Adetokumba, te dodao: „Morali smo da se nosimo sa igračem koji je imao izuzetno vruću ruku. Veoma sam srećan što je pobeda ipak tu.“

Osim Halibartona, istakli su se i Benedikt Maturin sa 26 poena i 11 skokova, kao i Majls Tarner sa 21 poenom. Sa druge strane, Janis je postigao impresivnih 54 poena uz 12 skokova, ali su izgubljene lopte u ključnim momentima umanjile sjaj njegove individualne partije.

Baksi su imali prednost od 10 poena pet minuta pre kraja, ali su Pejseri uspeli da preokrenu situaciju, a Brus Braun je sa 11 poena, devet skokova i sedam asistencija odigrao ključnu ulogu u trijumfu ekipe iz Indijane.

Ovaj poraz Baksa došao je u trenutku kada su igrali bez povređenog Ol-star igrača, Demijana Lilarda. Bez obzira na fantastičan učinak Adetokumba, Baksi će morati da analiziraju svoju završnicu i propuštene prilike kako bi se vratili na pobednički kolosek.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter