0
Evroliga

FOTO: Starsport

NEDOVIĆ OKTRIO DA LI SE ČUJE SA KALINIĆEM: Evo šta je Nemanja poručio!

Objavljeno: 09.11.23 u 15:50

‘Možda odemo na piće.’

Košarkaš Crvene zvezde, Nemanja Nedović pričao je za medije o predstojećem meču protiv Barselone u Evroligi gde je između ostalog otkrio da li se čuje sa nekadašnjim igračem ‘crveno-belih’ Nikolom Kalinićem.

-Nismo se čuli, nismo, ali videćemo se svakako tamo između treninga pa možda odemo na piće, videćemo – naveo je.

FOTO: Starsport

Potom se osvrnuo na nimalo lak posao koji ih očekuje.

-Očekuje nas ekipa koja igra sjajno ove sezone. Ispratio sam nekoliko utakmica, nemaju sad neke izražene zvezde ali su ovako kao ekipa moćni i dobro igraju tako da, šta znam… Idemo tamo da odigramo dobru utakmicu. Naravno, poštujemo ih, ali ih se ne plašimo i sgvesni smo šta bi nam pobeda tamo značila – jasan je Nemanja.

Dodao je da deluju kao ekipa dobro od kako je Mirotić otišao.

-Deluje mi da igraju više kao ekipa ove godine, baš iz razloga što je Mirotić otišao, Higins više nije tu, novi je trener. Ovih par utakmica što sam gledao baš su delovali složno na terenu, svako zna svoju ulogu i to radi na vrhunski način. Imaju španske igrače koji ulaze sa klupe i sigurno osećaju taj dres na pravi način. Sviđaju mi se zaista kao ekipa i kako igraju do sada – istakao je on.

Govorio je o saradnji sa Sferopulosom.

-Dobro, nemamo još neki veliki primerak (promene), kouč je tu tek dve nedelje, i dalje radimo na nekim detaljima. Ne može to sad sve da se promeni odjednom. Zadržali smo neke stvari koje smo imali kod Duška, uveli neke nove… Ali, kažem, pokušavamo da iskristališemo to što on želi i mislim da je rano pričati o tome – zaključio je Nedović.

Podsetimo, košarkaši Crvene zvezde gostuju ekipi Barselone sutra od 20:30 u okviru sedmog kola Evrolige.

MURINJO ZAKUVAO ATMOSFERU PRED DERBI KAPITALE: Pecnuo žestoko Sarija!

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter