0
Fudbal

FOTO: Twitter/ AS Roma

MURINJO ZAKUVAO ATMOSFERU PRED DERBI KAPITALE: Pecnuo žestoko Sarija!

Objavljeno: 09.11.23 u 13:50

‘Specijalni’ u svom stilu.

Trener Rome, Žoze Murinjo je na konferenciji za štampu pred meč protiv Slavije iz Praga Ligi Evrope pecnuo stratega Lacija, Mauricija Sarija. Naime, Portugalcu se nije dopala izjava svog kolege da će utakmica protiv češkog tima da bude prijateljskog karaktera. 

-Da li će ovo biti prijateljski meč kao što kaže Sari?Ako iko treba da bude uvređen ovakvom izjavom to je Slavija, ne ja. On misli da je Slavija tim koji nema kvalitet, a ja uvek poštujem protivnike. To je razlika između trenera koji su osvojili 26 pehara i trenera koji su ih osvojili nekoliko, to je upravo taj mentalitet. Svaki meč je važan i ozbiljan, to nije prijateljski meč. Voleo bih da čujem reakciju Lige jer je to direktna kritika na njen račun. Čekam – poručio je Murinjo.

Podsetimo, Roma večeras igra protiv Slavije, a za vikend se igra čuveni derbi grada Rima, poznatiji kao ‘Derbi Kapitale’, a portugalski stučnjak je zakuvao atmosferu pred ovaj susret.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter